- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-17-2024
01:50 PM
(Last edited
08-17-2024
01:51 PM
by
Siyah
) in
Arkadaşlar merhaba herkese...
Galaxy Buds pro 3 siparişim 13 Ağustosta teslim edildi. Malum gecikme sebeplerine çoğumuz aşina olduk. Birtakım sorunlar sebebi ile (pedin sökme takma sorunu, bir takıma başka sorunlar vs) samsung siparişleri ertlemişti. Siparişim gelir gelmez o acabalar ile 1 hafta bekledim ve nihayetinde kutuyu az önce açtım.
Bizim kulak yapısı ufak olduğu için hemen ilk yaptığım iş en ufak kulak pedini denemek oldu. Üstünde takılı gelen medium bu arada. Medium İle kulağıma tam yerleşmiyor kulaklık ve stabil olmuyor hali ile.
Pedi sökerken özellikle birkaç video seyrettim. Pedi dışarı doğru sıvazlayıp kibarca çekme hareketi. Şansıma sağ kulağı ilk denediğimde çıt diye ayrıldı.
Derin bir oh çektim.
Sıra sol kulaklığa geldi sıvazladım pedi dışa doğru, baktım çıkmıyor. Kibarca sağdan soldan yok bana mısın demedi. Tekrar ilk denediğim sağ kulaklığa taktığım S beden pedi tık diye çıkardım. M bedeni geri taktım, tekrar çıkardım (sağ kulaklık) gayet stabil.
Yoluna baktım (nasıl geçtiği çıktığı ile ilgili olarak)
Ama sol kulaklık yok arkadaş çıkmıyor, çıkmayı bırak ordan sıyrılma emaresi bile yok.
Şu an sağ ve sol baş parmağım uçları hafif zonkluyor mesela (ciddi abartmıyorum)
Hani ambiance özelliği amenna güzel yapmışlar evde 1 2 yayın açtım yan odaya geçtim ciddi konuşmaları dinleyebildim. Ama bu ped işi bayağı canımı **bleep**. Yani onu zorlarsam kesin kopacak dibinden.
Bir kulaklığa 7k verip bunlarla uğraşmak acayip canımı **bleep**. Şimdi MT yetkilisi ile yaptığım görüşme daha da canımı **bleep**., Güya sadece kulaklıklar hijyen sebebi ile eğer kutu açılırsa iade olmuyor imiş. Peki sayın Samsung ürün ayıplı ise ne yapacağım teknik servis vs diyorsunuz benim zamanım vs ne olacak. Niçin ben bu sorunlar ile uğraşmak zorunda kalıyorum. Cevap verir misiniz?
Ayrıca ne olur ne olmaz diye kutuyu da kibarca açtık.
Solved! Go to Solution.
3 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:15 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:51 PM (Last edited 08-17-2024 02:51 PM ) in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 07:04 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:20 PM (Last edited 08-17-2024 02:27 PM ) in
Giyilebilir CihazlarHer kulaklık setinden ped çıkar.
Büyük boy, orta boy ve küçük boy (biz L/M/S olarak etiketliyoruz).
Bp3 te takılı olan ped Orta Boy yani M diye etiketlediğimiz.
Tüm kulaklıklarımda genelde en küçük pedde randıman alırım. Şu an kullandığım buds pro (ilk seri) de dahil.
Buds Pro 3 te en çok tedirgin olduğum mevzu bu idi. Ve korktuğum başıma geldi. Yani inanır mısınız sol kulaklık pedi yerinden kımıldamıyor bile. Hani zorlasam ya kopacak ya da dibinden sıyrılacak. Sağ tarafta bu yok. Gayet güzel takılıp çıkıyor. Sol da böyle olsa idi hiç sorunum olmayacaktı. Ama işte.
Niçin bu kadar stresli alışveriş yapıp bu kadar paralar ödeyip böyle saçma sorunlar ile stres olalım ki. Gerçekten inanılır gibi değil.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:22 PM (Last edited 08-17-2024 02:23 PM ) in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:51 PM (Last edited 08-17-2024 02:51 PM ) in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 02:53 PM (Last edited 08-17-2024 03:11 PM ) in
Giyilebilir CihazlarHiç uğraşmayayım dedim (ki bu işlere oldukça aşinayım elektrik - elektronik donanım vs işleri) böyle iade başlatayım şeklinde düşüncem oluştu. Ve maalesef başımıza bu çıktı. Sağlık olsun.
Düzenleme.
Şimdi bir daha denedim hatta zorladım. Yok nerde ise kopacak. Sağ taraf gayet güzel
Ptesi ilk iş Samsung teknik servise gideceğim. Onlar incelesin vakayı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 06:33 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-17-2024 06:49 PM in