cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Buds Pro 3

(Topic created on: 08-17-2024 01:50 PM)
535 Views
DepecheMode
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba herkese...

Galaxy Buds pro 3 siparişim 13 Ağustosta teslim edildi. Malum gecikme sebeplerine çoğumuz aşina olduk. Birtakım sorunlar sebebi ile (pedin sökme takma sorunu, bir takıma başka sorunlar vs) samsung siparişleri ertlemişti. Siparişim gelir gelmez o acabalar ile 1 hafta bekledim ve nihayetinde kutuyu az önce açtım. 

Bizim kulak yapısı ufak olduğu için hemen ilk yaptığım iş en ufak kulak pedini denemek oldu. Üstünde takılı gelen medium bu arada. Medium İle kulağıma tam yerleşmiyor kulaklık ve stabil olmuyor hali ile. 

Pedi sökerken özellikle birkaç video seyrettim. Pedi dışarı doğru sıvazlayıp kibarca çekme hareketi. Şansıma sağ kulağı ilk denediğimde çıt diye ayrıldı. 

Derin bir oh çektim.

Sıra sol kulaklığa geldi sıvazladım pedi dışa doğru, baktım çıkmıyor. Kibarca sağdan soldan yok bana mısın demedi. Tekrar ilk denediğim sağ kulaklığa taktığım S beden pedi tık diye çıkardım. M bedeni geri taktım, tekrar çıkardım (sağ kulaklık) gayet stabil.

Yoluna baktım (nasıl geçtiği çıktığı ile ilgili olarak)

Ama sol kulaklık yok arkadaş çıkmıyor, çıkmayı bırak ordan sıyrılma emaresi bile yok.

Şu an sağ ve sol baş parmağım uçları hafif zonkluyor mesela (ciddi abartmıyorum)

Hani ambiance özelliği amenna güzel yapmışlar evde 1 2 yayın açtım yan odaya geçtim ciddi konuşmaları dinleyebildim. Ama bu ped işi bayağı canımı **bleep**. Yani onu zorlarsam kesin kopacak dibinden. 

Bir kulaklığa 7k verip bunlarla uğraşmak acayip canımı **bleep**. Şimdi MT yetkilisi ile yaptığım görüşme daha da canımı **bleep**., Güya sadece kulaklıklar hijyen sebebi ile eğer kutu açılırsa iade olmuyor imiş. Peki sayın Samsung ürün ayıplı ise ne yapacağım teknik servis vs diyorsunuz benim zamanım vs ne olacak. Niçin ben bu sorunlar ile uğraşmak zorunda kalıyorum. Cevap verir misiniz? 

image

Ayrıca ne olur ne olmaz diye kutuyu da kibarca açtık. 

image

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bazı ürünler zorlama isteyebiliyor. Mesela ben bir Samsung Type-C/Type-A adaptör almıştım, ilk taktığım zamanda tüm gücümle bastırmam gerekmişti. İlk takıştan sonra kolayca takılır oldu.

View solution in context

0 Likes
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Onun sorunu kulaklık pedinin çıkmaması değildi, kolay kopmasıydı. Sizdeki başka bir sorun. Bence siz kuvvet uygulayın. Zaten M pedi kullanmayacaksınız, yırtılırsa bile pek de bir şey kaybetmezsiniz.

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Ben böyle bi sorun yaşamadm gayet kolay çıktı ikisi de. Benim tek fa rk ettiğim şey blade lightların sol taraftaki daha parlakken diğer tarafın ona nazaran daha az parlak ışık vermesi. Bu benim içim pek sorun deil çnk ztn o özelliği kapalı kullanıyorum.

View solution in context

10 Comments
ögeday
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Konu ile alakasız ama... S beden pedi nereden aldınız acaba? Kutunun içinden çıkıyor mu?
0 Likes
DepecheMode
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba.
Her kulaklık setinden ped çıkar.
Büyük boy, orta boy ve küçük boy (biz L/M/S olarak etiketliyoruz).
Bp3 te takılı olan ped Orta Boy yani M diye etiketlediğimiz.
Tüm kulaklıklarımda genelde en küçük pedde randıman alırım. Şu an kullandığım buds pro (ilk seri) de dahil.

Buds Pro 3 te en çok tedirgin olduğum mevzu bu idi. Ve korktuğum başıma geldi. Yani inanır mısınız sol kulaklık pedi yerinden kımıldamıyor bile. Hani zorlasam ya kopacak ya da dibinden sıyrılacak. Sağ tarafta bu yok. Gayet güzel takılıp çıkıyor. Sol da böyle olsa idi hiç sorunum olmayacaktı. Ama işte.
Niçin bu kadar stresli alışveriş yapıp bu kadar paralar ödeyip böyle saçma sorunlar ile stres olalım ki. Gerçekten inanılır gibi değil.
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bazı ürünler zorlama isteyebiliyor. Mesela ben bir Samsung Type-C/Type-A adaptör almıştım, ilk taktığım zamanda tüm gücümle bastırmam gerekmişti. İlk takıştan sonra kolayca takılır oldu.
0 Likes
DepecheMode
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, metal ve de zarar görecek bir şey olmasa amenna. Bu bildiğin lastik ve kopmaya ayrılmaya o kadar müsait ki. Zaten olan bir sorun idi bu bu sebeple siparişler ertelenmiş idi. Ve inanabiliyor musunuz basit bir kulaklık pedi değiştirmek için atom parçalamak zorunda kalıyorsunuz. Ne kadar acı, ne kadar saçma...
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Onun sorunu kulaklık pedinin çıkmaması değildi, kolay kopmasıydı. Sizdeki başka bir sorun. Bence siz kuvvet uygulayın. Zaten M pedi kullanmayacaksınız, yırtılırsa bile pek de bir şey kaybetmezsiniz.
DepecheMode
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar. Evet sorun pedin kopması idi. Yani burdan ben de kuvvet uygularsam senaryo aynısı olacak. Koparsa işin rengi iyice kaçar zaten. Hele iş dibinden koparsa (pedin dibi sert **bleep**) dahada uğraşırız
Hiç uğraşmayayım dedim (ki bu işlere oldukça aşinayım elektrik - elektronik donanım vs işleri) böyle iade başlatayım şeklinde düşüncem oluştu. Ve maalesef başımıza bu çıktı. Sağlık olsun.

Düzenleme.
Şimdi bir daha denedim hatta zorladım. Yok nerde ise kopacak. Sağ taraf gayet güzel

Ptesi ilk iş Samsung teknik servise gideceğim. Onlar incelesin vakayı.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
İşte bu yüzden acele etmemek gerekir , ürün sorunlu olduğu belliydi zaten ,10 kişiden 5 inde bu sorunlar olacak illaki , ben 2 kere sipariş verip iptal ettim , iyi kide almamışım almayı da düşünmüyorum, başınıza gelen bu durum için geçmiş olsun size ,umarım en kısa sürede sorununuz çözülür
DepecheMode
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Burda durum acele olayı değil neticede lansman olayları. Tabii artık lansman olayının yanından geçmemek lazım artık. Ve şu da var kanunen bunu almak zorunda iken hijyen vs sebebi ile sadece kulaklıkları alamıyoruz diye bir madde koymaları saçmalığın daniskası. Öyle şey mi olurmuş. Uğraşmak istemiyorum ve dahi kutuyu açmadan ürünü cinlere mi test ettireceğiz.
Giyilebilir Cihazlar
Her türlü haklısın, dava açsan çok rahat kazanırsın