cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Buds FE gürültü engelleme problemi çözüldü

(Topic created on: a month ago)
117 Views
objectpixeye
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

arkadaşlar bir önceki gönderide yazmıştım sorunu fakat düzenleme veya yorum ekleme yapamıyorum bu sebepten dolayı yorumlarda bana yardım sağlayan arkadaşın çözümünü deneyip işe yaradığını belirtmek istiyorum.

Global forumlarda da sorunu yaşayan pek çok kişi olduğunu gördüm, o yüzden arkadaşın yorumunu aynısını buraya ekliyorum sağlıcakla kalın. tekrar yaşanmaya devam ederse yeniden gönderi ile başlık açarım.

"Aynı sorun benim buds 2 de olmuştu hem ortam sesi modunda hem gürültü engelleyici modunda silikonlarını detaylı temizleyince geçti sorun bende."

yani kısacası benim için çözüm kulaklığı baştan aşağı hassas şekilde dikkatlice temizleyince geçti. bunun yapacak olan varsa dikkat etmesi konusunda tavsiyede bulunuyorum aksi takdirde garanti dışı kalması da bir ihtimal, akıldan çıkmaması gerek.
4 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Temizleyince geçiyor yani ne güzel temizlik imandan gelir 😊
ienes
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kulakliklarimi nerdeyse her gün silerim, temiz tutulması gereken cihazlar
0 Likes
Motun
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklarda özellikle sağlık açısından slikon hijyeni çok önemli.
0 Likes
Mronok
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Zaten talimatlarda yazıyor biz artık kullanım talimatlarını okumadığımız hepimiz profesör olduğumuz için bunları dikkate almadığımız için kaçırıyoruz kulaklıkları düzenli olarak kullandıktan sonra temizleyiniz diyor kullanım kitapçığını dikkatli inceleyiniz
0 Likes