cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Account Şifremi Unuttum Nasıl Sıfırlarım?

(Topic created on: 09-02-2022 03:05 PM)
370 Views
Kâmil
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ben Telefonumu Sıfırlamak Istiyorum.Ve Şifremi Unuttum Telefonu Başka Bir Kişiye Devrediceğim.Ben Samsung Account Şifremi Unuttum Ve Telefonu Sıfırlayamıyorum. Lütfen Yardımcı Olursanız Sevinirim.

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar

Hesap bilgilerini girdiğiniz yerde parolayı unuttum seçeneğine tıklayarak mail adresinize gelecek email aracılığıyla yeni şifre oluşturabilrsiniz 

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şifremi unuttum de bağladığın epostayı soracak samsung accountu oluştururken girdiğin epostayı. Sonra gmail,samsungun eposta uygulamasıyla veya 3. Parti eposta uygulamaları ile (önerim gmail veya samsung) epostana gelen mailde yönergeler mevcut. Bir tuş (ve link) gelecek birine bas sonra yeni şifreni iki kere soracak ikisinede yeni kullanmak istediğin şifreyi yazıyorsun sonra bildirim gelecek büyük ihtimalle bildirimde şifreniz değiştirildi diyecek ona tıkla sonra şifre isteyecek ona az önceki yeni şifreni gir bu kadar

View solution in context

2 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar

Hesap bilgilerini girdiğiniz yerde parolayı unuttum seçeneğine tıklayarak mail adresinize gelecek email aracılığıyla yeni şifre oluşturabilrsiniz 

Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şifremi unuttum de bağladığın epostayı soracak samsung accountu oluştururken girdiğin epostayı. Sonra gmail,samsungun eposta uygulamasıyla veya 3. Parti eposta uygulamaları ile (önerim gmail veya samsung) epostana gelen mailde yönergeler mevcut. Bir tuş (ve link) gelecek birine bas sonra yeni şifreni iki kere soracak ikisinede yeni kullanmak istediğin şifreyi yazıyorsun sonra bildirim gelecek büyük ihtimalle bildirimde şifreniz değiştirildi diyecek ona tıkla sonra şifre isteyecek ona az önceki yeni şifreni gir bu kadar