cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Saatim Uyku Modundayken PPG Sensörü Kapanmıyor

(Topic created on: 02-01-2025 08:56 AM)
151 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar Watch 6 Classic saatim var ve saat uyku modundayken o arkadaki yanıp sönen PPG sensörü kapanmıyor. Normalde Samsung'un Watch 6 Ckassic için web sayfasında saatiniz uyku moduna geçtiği zaman PPG sensörü rahatsızlığı önlemek için görünmez kızıl ötesi sensöre geçer yazıyor.

image
Samsung'un Watch 6 Classic için tanıtım sayfasından alınmış ekran görüntüsü

Bu PPG sensörü normal gün içinde bile dikkatimi çekebiliyor. Çünkü parlak ve yanıp söndüğü için dikkat çekici bir özelliği var. Özellikle uyurken rahatsız edici olabiliyor. Normalde sitede yazdığı kadarıyla, saat uyku moduna geçtiği zaman açılması lazım ama ben aldığımdan beri saati uyku moduna alıp yatıyorum ama her gece dikkatimi çekiyor, saat PPG sensörünü kapatmıyor. Saatte veya telefonumun saat arayüzünde hiçbir şekilde böyle bir ayar bulamadım. Bir çözüm öneriniz var mı?
7 Comments
CoderGamer65
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet her kaltığımda o ledi görüyorum
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben de aynı şekil ama yatarken daha çok rahatsız ediyor
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Saat kolunuzda gevşek kalırsa o problemi yapar
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Diyelimki daha sıkı yaptım ama bu sefer hem uyurken rahatsız eder hem de bu sağlıklı bir şey olmaz. Zaten sıktığın zaman o ışık rahatsız etmez ama o zaman da bu özelliği koymalarının pek mantığı kalmaz
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Gerekli uyarıyı yapmış , Zaten yazıyor kumaş kordon alın diye.
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tamam kumaş kordon alalımda ana olayı kaçırıyorsunuz. Kumaş kardon alsak bile bahsettiği kızılötesi lede geçiş yapmakdıktan sonra bunu pazarlamanın ne mantığı varki
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bakın Samsung savunmuyorum yanlış anlamayın, ama sensörlerin veya saatin çapı ile alakalı, çalışma prensibini, her bileğe göre yapamaz standart bir ölçüye göre yapar.
-- benim bileğim kalındır tam çalışır.
-- sizinki incedir çalışmaz.
O yüzden kumaş kordon öneriyor.
0 Likes