cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Saat mesaisi için teşekkür gönderisi

(Topic created on: 10-05-2023 11:14 PM)
393 Views
Frk12
Expert Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Selamlar herkese. Hepsiburada üzerinden "hepsiburada" satıcılı olan GRİ renkli Samsung galaxy watch 5 pro sipariş edildi an itibariyle. İndirim olunca(1500 tl daha uyguna aldım) önceki siparişi iptal ettim. Sesli görüşme yok diyor ama vardır mantıken diye düşünüyorum. Çünkü; tek versiyonu var ülkemizde. Saat için vakitlerini benim için harcayan herkese çok teşekkür ederim var olun. 

12 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne yalan söyleyeyim, ben noktalama işareti kullanmaya o kadar alışmışım ki noktalama işareti yok diye gönderiyi anlayamadım.🙃
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
😂 Kullanmak lazım aslında. Ben de sağda solda kullanılmadığı zaman laf yapıyorum bune, nasıl yazmış vs vs diye kendim dikkat etmiyorum ama 😬
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Sizin için biraz düzeltme yaptım buyrun yeniden 😂
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
umarım memnun kalırsın knka
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Eyvallah sağolasın inşallah 🙏🏻 millet en son çıkanı alır ben geçen sene çıkanı alıyorum 😂
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bi ara bende çok istiyordum ilk moda olduğu zamanlar, Mi band mí ne almıştım.. Saat olayı güzel ya uykunu takip etmesi felan ajdjdj cok kafa yormuyorum acikcasi maddi durumlardan dolayi artik
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
😂 Peder de kendine ilk çıktığı zamanlarda mi band 4 almıştı şuan nerde bilmiyoruz kaldı bir kenarda evet ya bir heves alınıyor maddi iş can sıkıcı tabi
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
ben direk satarım hevesimi aldım mı 😂
Frk12
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Elde kalacağına paraya dönüşür mantıklı bu arada adaptör sipariş ettirmeyi unuttum ben 😂 alana kadar telefondan şarj ederim artık s serisi madem özelliklerini kullanalım