Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhabalar, bugün itibariyle hiç bir ayarla oynamama rağmen WhatsApp bildirimlerim gelmiyor. Bildirim izinlerini de kontrol ediyorum orda da açık ama... View Post
Watch7 Samsungun kendi sitesinde daha ucuz bu nasıl artış böyle? Kulaklıkta daha ucuz.. garip bir artış olmuş. View Post
Merhabalar buds 3 pro güncelleme gelecekmi bilgisi olan var mı?? View Post
Galaxy Watch 7 de uyku apnesi ölçme özelliği mevcut iken bu özellik Türkiye de kullanıma açık mı? View Post
Saati sıfırdan kurdum sırf bildirimler titreyerek gelmiyor diye. Birkaç saat düzgün çalıştı ama kapatıp açtıktan sonra bildirimler titreşim olarak... View Post
Neden oluyor biken varmi bikere kaydetti 2 gundur kaydetmiyor uyurken takiyorum View Post
Aekadaslar bir yere gitmistim ziyarete 2 gun kaldim birazdan eve döneceğim. Buds 3 pro dün geceden beri kayıp olmasi gereken yerlere bakıyorum ama... View Post
Merhaba arkadaşlar genelde sporda müzik dinliyorum yada biryerden biryere giderken ama asıl amacım spor olacak buds2 kullanıcısıydım gayet memnundum... View Post
Elimi yikadiktan hemen sonra eli.i kurularken **bleep** ettim. 3 damla kadar buyuktu ve bezelin kenarina kadar gelmisti. (Ekran icerisinde) Ben de... View Post
Buds 2 Pro cihazıma güncelleme gelmişti bende kulaklıklar kulağımda takılı durumda iken güncellemeyi yaptım bu durumun bir zararı olmuş mudur yani o... View Post
User | Likes Count |
---|---|
96 | |
69 | |
64 | |
44 | |
38 |
User | Count |
---|---|
7 | |
4 | |
3 | |