cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Saat hangi kola takılır?

(Topic created on: 08-07-2020 07:16 PM)
456 Views
Dearpest
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saat kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi kolda kullanıyorsunuz? Bir nedeni var mı? Yorumlarda buluşalım.

Edit; Şöyle bir bilgi buldum

Çünkü uzun zaman önce, kurmalı saatleri kurmak veya ayarlamak için genellikle her gün saati kurmak gerekiyordu. bunu yapmak için de elbetteki baskın elinizi kullanmanız gerekiyordu.

Yazı yazarken ya da bir iş yaparken sürekli baskın olan elimizi kullandığımız için saat darbe görüp hasar alabilir. Bu yüzden sağ elini daha fazla kullananlar saatlerini sol bileklerine, sol elini baskın kullananlar ise, saatlerini sağ bileklerine takmaları uygun olacaktır.

Sanırsam saat sol kola takılır bilgisi bu konular yüzünden var.

7 Comments
Dearpest
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Gwa2 kullanıyorum sol koluma takıyorum , sağlak olduğum için kontrol etmesi daha kolay oluyor.
Brazl
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Saat kulkanıyorum ama akıllı değil. Ben sol koluma takıyorum. Nedeni yok, sadece alışkanlık. Ama yazı yazarken kolay bakmak için özellkle sol koluma takıyorum
Giyilebilir Cihazlar
sol koluma takıyorum
seevalkk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
sol kola takılır:) refleks olarakda saati sorduğunda sol kolunu kaldırıp bakarsın saate yön o tarafadır ya da bitek bende böyle 😃
onrcmr
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
sol kola takılır zaten saatin kontrol mekanizması bu yüzden sağ taraftadır
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
bende galaxy watch active 2 kullaniom sol kolumda kullaniyorum yazılacak daha kolay hemde rahat kullaniyorum o sekilde
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Selam Bro

Saatin yeri daima sol koldur alacağın saat akıllı saat ise ve solak isen sağa takabilirsin daha rahat olur onun dışında saat sol kola takılır

Mr. San Francisco