cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

SONUNDA (BAŞARDIM)

(Topic created on: 10-07-2024 08:44 PM)
158 Views
anusername
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Evet sonunda kulaklıkları bilgisayara bağlamayı becerdim. İkide bir hezimete uğruyordum bilenler bilir.

Bilgisayarı sıfırlayınca düzeldi bu sorun
(Eşleştiremeyen arkadaşlar ilk önce eşleştirme moduna alsın tabii direk sıfırlamasın ben gibi)

image

12 Comments
Deniz7
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sanırım Microsoft store da galaxy buds 2 manager gibi bi uygulama var onunla eslestirme kopmadan oluyor ben daha denemedi. Kendimde
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Microsoft storedan indireceğim birazdan buds2 uygulamasını. Sıfırlamadabn önce olmuyordu. Uygulama açarken çok yavaşlamıştı, buds2lerimi görmüyordu, her gün yeni yeni bug çeşitleri öğreniyordum. İyi geldi bilgisayara sıfırlama
Deniz7
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım iyi olmuş ben de birazdan indireceğim
0 Likes
ᴅᴇɴɪᴢ
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Hocam tavsiyeniz ile indirdim çok iyi teşekkür ederim 20241007_215543_1000003747_1728327345.jpg
0 Likes
Deniz7
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim ne demek
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ooo hadi gözün aydın bakalım kral 😎
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gözün aydın düzelmiş. Umarım bendeki sorunda düzelir. Benim bilgisayarın modeli sendeki bilgisayarın modeline benziyor ama sende w11 var 😄 herhalde desteklemediği hâlde kurdun. Sıfırlama olarak yazılım olarak mı sadece sıfırladın yoksa sürücüler dahil format mı attın?
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Direk komple sıfırladım sürücüleri tpmyi dahi, onedrive ile yedeklemiştim yedekler geri gelmedi ama sanırsam arama geçmişi falan geldi microsoft hesabıyla oturum açınca işte. Şu an programları kuruyorum kodlamadır oyundur falan felandır ayarlıyorum kullanım için. Bilgisayar aydınlandı resmen sıfırlanmayı bekliyormuş. Çağ atladı benimki 😅
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Peki sürücüleri kendin mi daha sonra sitesinden indirip kurdun yoksa otomatik geri geldi mi? Bende sıfırlamıştım herhalde sürücülerde bir hata var ama test ettim bir sorun yok ama hâlâ anlamadığım bir şekilde pc'de buds 2'mi kullanamıyorum.