cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 6 gile bilek algılayamama

(Topic created on: a month ago)
92 Views
Mxliri
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsung watch 4 sahibiyim ve gayet de memnun olarak 3 yıla yakın süredir kullanıyorum. Yakın zamanda One UI 6 güncellemesi geldi saate ve geldikten sonra batarya ve performans olarak gerçekten hissedilir bir gelişme oldu. Fakat güncellemeden sonra saatimde bilek algılama sıkıntısı yaşıyorum. Saatimi çıkartıp tekrar taktığım zaman saat bileğimi algılamıyor ve her defasında şifre girmek zorunda kalıyorum. Kimi zaman 1-2 saat bu sorun devam ediyor kimi zaman 3-4 şifre girişten sonra düzeliyor. Saati taktıktan sonra kalp atış ölçümü yaptırıyorum belki saat algılar diye ama yine değişen bir şey yok. Allah aşkına şuna çözüm getirin insanı çıldırtıyor. 

4 Comments
A73_MKG_2022
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rabbim başka dert vermesin usta
0 Likes
Mxliri
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bakınca saçma bir sebep gibi geliyor ama akıllı saat kullandığımdan beri telefonla iletişimim yok. Arama, mesaj ya da bildirimlerin hepsini saate gelmesi sayesinde **bleep** ediyorum. Şimdi bu hata yüzünden ciddi sıkıntı yaratıyor günlük yaşantımda
Giyilebilir Cihazlar
Bende de aynı sorun daha öncesinde vücüt komposizyonu ölçmüyordu şimdi direkt bilek algılamıyor.
BeyaZenci
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bence bunu biz çözemeyiz gibi direkt kullanıcı yani. Yüksek ihtimalle güncelleme beklemek zorundayız
0 Likes