cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklık

(Topic created on: 05-29-2021 09:49 AM)
326 Views
firemandbk
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Jbl tüne 225 kulaklık seste gecikmeler oluyor sorunu nasıl düzeltebilirim telefonum Galaxy note10 lite

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Bluetooth kulaklıklar mobil bir cihaza bağlandığında, video oynatılırken ya da oyun oynarken video ve ses çıkışı arasında gecikme olabilir.

Samsung Buds modellerinde bunun için oyun modu yer alıyor. Kulaklığının da böyle bir özelliği varsa aktif edebilirsin. Kulaklık üreticiisi ile görüşmen gerekiyor...

View solution in context

0 Likes
8 Comments
enteIferidun
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlar > Telefon hakkında > Yazılım bilgileri > Yapım numarası bölümüne yedi kez tıklayın ve geliştirici seçenekler bölümünü açın.

Ayarlar > Geliştirici seçenekleri > Bluetooth ses codeci bölümünü AAC yapın. Bu ayar, ses gecikmenizin azalmasını sağlayacaktır.
firemandbk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hepsini yaptım AAC kutucuğu isaretlenmiyor
enteIferidun
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığınız cihazınıza bağlı mı? Bağlı iken bu adımları uygulamanız gerekli.
firemandbk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hemen yapıyorum sinir olup cikardim aşırı belirgin ses gecikmesi var umarım duzelir
enteIferidun
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sorununuz çözüldü mü?
0 Likes
firemandbk
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
SBC de kalıyor hep hiçbir seçeneği isaretleyemiyorum
enessbilginn
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bluetooth kulaklıklarda gecikme olması çok normal ama azaltılabilir
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Bluetooth kulaklıklar mobil bir cihaza bağlandığında, video oynatılırken ya da oyun oynarken video ve ses çıkışı arasında gecikme olabilir.

Samsung Buds modellerinde bunun için oyun modu yer alıyor. Kulaklığının da böyle bir özelliği varsa aktif edebilirsin. Kulaklık üreticiisi ile görüşmen gerekiyor...

0 Likes