cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gitmeyen indirme simgesi

(Topic created on: 10-08-2024 02:25 PM)
240 Views
ssamet_A34
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Saatimde indirme simgesi var ve sabahtan beri gitmiyor. Herhangi bir şey de indirmiyorum. Saati kapatıp açtım gitmedi. Üstüne tıklayınca da bir şey olmuyor. Nasıl düzeltebilirim?

image

22 Comments
_Erhan_
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Saat üzerindenAyarlar uygulamalar samsung uygulama güncellemelerini bi kontrol edin bi de play store de en aşağı inerek en aşığaki güncellemeleri bi kontrol edin
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yaptım ama hala arka planda play store çalışıyor olarak gözüküyor. Delirecem artık çok sinir oldum
0 Likes
Citos
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Play store kendini güncelliyordur.
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet bi kaç saat önce play storu güncelleye bastım ve güncelleniyor dedi. Az önce tekrar yaptığımda zaten güncel dedi. Ama hala gitmedi.
Solution
Citos
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yeniden başlatın saati gitmezse recovery den wipe cache yapın
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Wipe cache nedir ve nasıl yapılıyor. Verileri siler mi?
0 Likes
Solution
Citos
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Verileri silmez, uygulama önbelleklerini siler, bu önbellekler yüzünden sistem şişerse bu tarz sorunlar oluşabiliyor. Saati kapatın sonra güç ve geri tuşuna basılı tutarak saati yeniden açın ekranda "rebooting" yazar bu yazıyı görünce elinizi tuşlardan çekin ve peşpeşe güç tuşuna basın boot menü açılır, boot menüden güç tuşu ile ilerleyerek "Recovery" seçin güç tuşunu basılı tutun cihaz recovery modunda başlar sonra geri tuşuyla wipe cache seçeneğine gelin ve güç tuşuyla işlemi onaylayın. Hocam en iyisi nasıl yapıldığını siz youtube dan bakın böylece şaşırmazsınız.
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Açıklama için teşekkürler sorun çözüldü.
0 Likes
ssamet_A34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef tekrar aynı şey oldu
0 Likes