cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 7 kamera uygulaması

(Topic created on: 12-13-2024 02:02 AM)
182 Views
dogabizelazim
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar selam Galaxy watch 7 var bende telefonum da a55 saatten kameramı yönetmek istiyorum kayıt ve fotoğraf çekmek istiyorum s modellerinde sadece buna imkan sağlıyor anladığım kadarıyla bunun haricinde 3 parti uygulaması önerebileceğiniz bir şey var mı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TheHeisenberg
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Camera One uygulaması, samsungun kendi saat kamera uygulamasından daha detaylı be başarılı. Yanılmıyorsam 20 tlye ömür boyu premium alabiliyorsunuz, ben premium aldım, hiç pişman değilim, şiddetle tavsiye ediyorum. Ha ama derseniz, uygulamaya para veremem edemem diye sorun değil, uygulama ücretsiz kullanım sunuyor.

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Solution
TheHeisenberg
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Camera One uygulaması, samsungun kendi saat kamera uygulamasından daha detaylı be başarılı. Yanılmıyorsam 20 tlye ömür boyu premium alabiliyorsunuz, ben premium aldım, hiç pişman değilim, şiddetle tavsiye ediyorum. Ha ama derseniz, uygulamaya para veremem edemem diye sorun değil, uygulama ücretsiz kullanım sunuyor.
0 Likes
dogabizelazim
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim yükledim gayet kullanışlı saygılar
0 Likes
TheHeisenberg
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Rica ediyorum ne demek, ayrıca ek olarak şunu da eklemek isterim, telefonunuzdan gerekli izinleri verdikten sonra, telefonunuzun ekranı kapalı dahi olsa, saatinizden görüntü alabiliyorsunuz ona dikkat edin bataryadan tasarruf etmek için.
0 Likes
dogabizelazim
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Aslında uygulamayı kullanmak istememin sebeplerinden bir tanesi de oydu ama yanlışlıkla açılmasın diye ama zaten ekranda yeşil işaret çıkıyor kamera kullanımda diye
TheHeisenberg
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet, sağ üst kısımda kendini belli ediyor ki, saatinizde uygulama kapandığı ya da arka plana atıldığı zaman otomatik olarak telefonunuzdaki kaydı kesiyor.
dogabizelazim
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Evet zaten o yüzden sorun olmadığını **bleep** ettim artık çok teşekkür ederim