cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy watch 6

(Topic created on: 04-06-2024 08:46 PM)
466 Views
NaimA33_TabS9Ultra
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Birkac gün önce Samsung, Galaxy Watches için hataları düzelten ve Samsung TV'ler için egzersiz entegrasyonu ekleyen büyük bir yazılım güncellemesi yayınladı. Ancak Galaxy Natch 6 serisinde dokunmatik ekranla ilgil bir hata da ortaya çıktı ve bu hata şu anda yeni bir güncellemeyle düzeltiliyor. Galaxy Watch 6, dokunmatik ekran sorununu çözecek yeni bir güncelleme alıyor Galaxy Watch 6'nin son güncellemesi artık Güney Kore'de mevcut. Ürün yazılımı sürümü R930XXU1AXC2 ile birlikte gelir ve indirme boyutu 136,34MB'dir. Galaxy Watch 6 Classic için güncelleme biraz farklı olabilir Önümüzdeki birkaç gün içinde diğer ülkelerde de piyasaya sürülebilir. Güvenilirlik iyileştirmelerinin yanı sıra güncelleme, ekrana dokunulduğunda saatin uyanmasını engelleyen dokunmatik ekran sorununu da düzeltiyor. Nisan 2024 güvenlik düzeltme ekini getirmemektedir 
Kaynak: Sammobile 

image

10 Comments
rls04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
A33 için 6.1 var mı bir gelişme testler devam ediyor diye biliyorum bu ay sonu inş alırız
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Evet testler devam ediyor şuan güncelemeler kusursuz bir planlama ile dağıtılıyor yani bu ay sonu gelme ihtimali yüksek
0 Likes
rls04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah beklemedeyim acaba ne gibi yenilikler gelecek
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Tabeletime yükledim tableten tek farkı Al almıyacak
0 Likes
rls04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Al den hariç ne gibi yenilikler var
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Ana ekran witgeti sonra pil tasarufu %100 olduktan sonra 95 e ladar şarj doldurmuyor 94 altına indimi dolduruyor 100 kadar ve son olarak telefondan kamarayı açıp tableten aynı şekilde kamerayı açınca telefondan çektiklerin tablet çekiyor gibi oluyor ama aynı hesaba bağlıysa ve benzeri tam aklımda değil
0 Likes
rls04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Peki animasyonlar nasıl
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Daha akıcı olmuşlar tablet diye tek **bleep** adilmiyor çok büyük ekran o telefon olsa daha iyi anlaşılır
0 Likes
rls04
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bekliyorum bakalım
0 Likes