cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy watch 42 mm

(Topic created on: 05-05-2020 01:51 PM)
698 Views
kamerasız
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Son güncellemeden sonra, otomatik algılanan antrenmanlar kafasina göre çalışıyo. Guncellemeden once, yurumeyi durdurdugum anda otomatik duraklatirdi simdi yok. 

Mesela evden işe yürüyorum, ofise geliyorum oturuyorum, maillerimi kontrol ediyorum 10 dakika geciyo, sonra antrenman duruyo. 

Ne zamanki bu tarz sorunlar icin daha ilgili olursunuz, o zaman Apple ile yarışabilirsiniz, su an için şansınız yok maalesef
0 Likes
12 Comments
UtkuGorkem
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güncellemeyle ilgili bir sıkıntı bu. Geri Bildirim Gönder kısmından şikayetinizi gönderin dönüş sağlayacaklardır.
0 Likes
kamerasız
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
resetlememi söylüyor. zaten 5 sefer resetledim
0 Likes
UtkuGorkem
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Yetkili Samsung Servisine götürün garantisi varsa garantiden hallederler.
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
otomatik antrrman algilamayi kapatabilirsiniz. fakat eğer iş ile ev arası tempolu bir yürüyüş yapıyorsanız saat bunu düşük tempolu yürüyüş olarak algılıyordur ve bu normal. bence saatiniz normal olması gerektiği gibi çalışıyor.
0 Likes
kamerasız
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
gokhan01 bey, ben anlatamadim. daha ayrintili yazıyorum.
eski güncelleme= 20 dakikalik evden işe, 13. dakika da pastahaneden poğaça almak için duruyorum (yaklaşık 1 dk), 17. dakikasi karsidan karsiya gecmek icin 10 saniye filan bekliyorum (bazen), 20:37 dakika suruyo toplam yol. ve watch bütün bu duraklamalar sirasinda duruyo,tekrardan başlıyo. otomatik algilamada.

son guncellemede, (ayni yolu ayni sekilde yuruyorum, hic bir zaman duraklama vermiyo, bunun ustune iş yerine geliyorum oturuyorum, 5 dakika daha saat antrenman olarak devam ediyor. sonra duruyor. normal telefonum kronometresi ile ölçünce arada 7 dakikalik **bleep** oluyo.

yeni guncelleme hassas ve doğru degil, eskisi gibi
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
sizi anlıyorum @kamerasız
o halde bi servise götürmelisiniz
ve sensor değişimi istemelisiniz.
garanti kapsamindaysa bence bekletmeyin,
iyi formlar
0 Likes
gokhan01
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
ben watch 46mm kullanicisiyim antrenmanlarda koşarken örneğin 30 dakika hit run kayıt ederken antreman sonrasında koşu bitmesine rağmen ortalama 1 dakika normal tempolu yürüyüş olarak algılıyor. bende bunu anlatmak istemiştim tempolu temposuz derken..
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
bende de watch active 2 44mm var herşeyi yam uygun zamanlamasına göre algiliyo ne eksik ne fazla aktif yaşam ve spor için birebir
kamerasız
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
sensör mü bozulmuştur? garantisi mevcut
0 Likes