cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy buds önerisi

(Topic created on: 10-12-2024 08:42 PM)
203 Views
biriistee
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Telefonum a 54 airpods pro dan geçiş yapıcam 

15 Comments
Zagoros
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Vallahi dün ben buds 3 aldım çok ama çok memnumum aldığıma. Gürültü önleme iyi çalışıyor var ses kalitesi çok iyi baya da yüksek sese çıkabiliyor. Çok memnun kaldım ilk günden itibaren. Airpods var eşimde telefonumda bazen onu kullanıyorum ama çok kısık kalıyordu bu acayip onun yanında
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık ucu olmaması rahatsız ediyor mu
0 Likes
Zagoros
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yok ben zaten diğerinden rahatsız olduğum için bunu aldım benim kulağıma güzel oturdu oynama gevşeme yada acıtma yapmadı
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Ben silikonlu kullanıyorum ama kulağıma ağrı yapıyor buds 3 mü almalıyım sizce ben daha önce silikonsuz kullanmadım
0 Likes
Zagoros
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İmkanın varsa bir Samsung store mağazasına yada teknoloji mağazalarına gidip denemeni öneririm karar vermek daha kolay olur
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Oradaki ürünleri deneyebiliyor muyuz ki? Hem de herkes deniyorsa temizliğinden şüphe ederim. Ben sizin düşüncenizi sormuştum mesela; yastığa kulağımın üzerine yattığımda ağrı yapar mı gibi. Ben uzun süre kullanım için de istiyorum. Gün içinde 3-4 saat kullanım için rahatsız eder mi?
0 Likes
Zagoros
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Açıkçası o kadar uzun deneyimlemedim. Ve tabi dediğiniz tarzda yatarken test etme şandım olmadı. Ama ses kalitesi ve performansının iyi olduğunu tekrar belirtebilirim tabi bu cihazdan cihaza farklılık gösterir mi bilemem benim cihazım S24 ultra
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
farklı olacağını düşünmüyorum s23 kullanıyorum ben de teşekkür ederim yorumunuz için
Deniz7
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Telefonla görüşmeyi çok yapıyordanız buds 2 pro ya da 3 pro ama müzik dinlemek için alıyorsanız buds 2 veya 3 de yeterli olacaktır. Ama buds 3 silikon uca sahip değil eğer silikonlu seviyorsanız haberiniz olsun. Ben kendi a54 üm ile buds 2 kullanıyorum ve gayet memnunum