cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch7 cihazının pil ömrünü nasıl uzatabilirim?

(Topic created on: 11-14-2024 05:08 PM)
322 Views
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Samsung Forum kullanıcıları,

Galaxy Watch7 cihazının pil ömrünün nasıl uzatılacağına dair içeriğimizi, aşağıdaki link üzerinden inceleyebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-extend-the-battery-life-of-my-galaxy-wat...

Teşekkürler.
MOD

19 Comments
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Deniz hocam güncelleme ile asla olmazda pil güçlerini bayağı bir artırıp dediğiniz gibi sarzı bir haftayı görse tadından yenmez o zaman oda çıkacak modeller için tabiki
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tabikide Mecburi kardeşim, 😊

WearOS Ağır Ve Yoğun bir işletim sistemi, Günümüzde Çoğu şey güncelleme ile gelmekte, Bakalım Pili Büyutürlerse optimizasyonda İyi olursa rahatlıkla 7 Günü gösterecektir Saat.
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aynen deniz kardeş wear os sistemi çok enerji çekiyor marka ilede alakası yok wear os saatler hep aynı ve kullanması da çok keyifli bir sürü değişik akıllı kullandım ama Galaxy watch lar en güzeli
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle kardeşim 😊
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 clasicc 47mm 2 günü geçmedi watch 5 pro çok rahat 3 gün gidiyordu yeniden watch 5 pro alasım geliyor
Yavuz_S23
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 pro 3 gün rahat hatta 4 gün gidiyordu bana.
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yavuz hocam selam aynen adı üstünde watch 5 pro 😂 titanyum kasa Sapphire cam 590 mah pil
0 Likes
dolphine
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Android wear os saatler de sarzi bir hafta yi gören yapsınlar hemen alırım maalesef zor işletim sistemi sebebi ile harmony os saatim de var ama sarzi 10 12 gün gidiyor ama Galaxy watch niyeyse daha çok seviyorum ve takıyorum
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim sayın mod işime yarayacaktır 😊 watch 6 clasicc'imde
0 Likes