Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Saate saniyeyi gösteren ana ekran ekledim arka planda şarj falan yermi View Post
Buds 3 pro aldim ama tv ye bağliyamiyorum tv nin bluetotunda çikmiyor ne yaomam lazim nasi bağlicam bilen varmi sinyal yolliyamiyorum View Post
Galaxy watch 4 kullanıyorum one ui watch 8 alıcakmı bazı yerlerde alıcak yazılmışda. View Post
Buds FE cihazım var güncelleme ne aralıklarla güncelleniyor en son 18 mart da güncelleme geldi en son daha gelir mi ? View Post
Saat önerileriniz nedir ? View Post
Buds FE kulaklığımın şarj kutusunu kaybettim nereden temin edebilirim View Post
Herkese iyi günler.Düşme algılama ve aod dışında kapatılabilen her şey kapalı ama yaklaşık 12 saatte yüzde 20 şarjı gidiyor .Sizce normal mi?Sizde ki... View Post
Arkadaşlar samsung akıllı saatlerde kürek çekme için aktivitesi var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
164 | |
60 | |
56 | |
54 | |
47 |
User | Count |
---|---|
7 | |
4 | |
3 | |