cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch Geri Tuşu Rahat Basmıyor

(Topic created on: 03-14-2024 11:54 PM)
611 Views
LightningALP
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy watch 6 classic kullanıyorum ve alalı daha 6 ay oldu. Saate gözüm gibi bakmama-toza, suya ve darbelere karşı çok iyi korumama- rağmen cihazın geri tuşuna doğru düzgün basılmıyor. Normal şartlarda, düzgün çalışan açma kapama tuşuna basınca klik sesi çıkıyor ve tuşa bastığınızı hissediyorsunuz. Fakat ben sadece geri tuşunda bu hissiyatı alamıyorum. Önceden böyle bir sorunum yoktu. Bu durumu yaşayan başka arkadaşlar var mı acaba? Önerileriniz nelerdir
0 Likes
7 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bende de watch 6 classic 47mm mm var, aldığım günden beri üstteki tuş aynı durumda ama garantiye de göndermedim hiç
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sorunu yaşayan tek kişi olmadığıma sevindim. Benimki de aynı cihaz. 47mm w6 classic. Bende geri tuşuna basınca çalışıyor fakat dediğim gibi tuşa bastığımı hissettirmiyor. Klik sesi çıkmıyor.
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Aynı sorun var ama dediğim gibi servise göndermedim ben. Göndermeliyiz aslında ama eriniyoruz
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Erinmek değil de servise güvenemiyorum. Ama haklısınız göndermek lazım
0 Likes
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu durum galaxy watchlarda kronik bir sorun herhalde. Eskiden Galaxy Wqtch 1 42mm kullanıyordum. Onun 2 tuşunda da bu sorun vardı
0 Likes
LightningALP
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hatta artık çoğunlukla tuşlar çalismiyor bile. Ara sıra basinca calisiyor
Okan79
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
galaxy watch 4 classic 46mm de aynı sorunu yaşamıştım servis garanti kapsamında tuş takımı değişimi yaptı ama kısa süre sonra aynı sorun arada bir tekrarlamaya başladı. sanırım kronik bir problem