cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 6 Saat İle Temassız Ödeme Sorunu

(Topic created on: 06-21-2024 12:23 PM)
377 Views
A50_Photography
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar selamlar. Samsung Galaxy A50 ve Galaxy Watch 6 44mm kullanıyorum. Saat ve telefonu eleştirip Maximum uygulamasında ki güvenlik kodunu yazıyorum oraya kadar sorun yok ama saat ile ödeme yapılacak kartı seçmek istediğimde saat ile öde seçeneği çıkmıyor bu sorunu yaşayan var mı? Saatte NFC açık ve ödeme yöntemi maximum seçili. Saatten uygulamaya giriyorum telefonu kontrol edin gibi bir uyarı çıkıyor. Uygulamada bir türlü aktifleştiremedim saat ile ödemeyi. 
6 Comments
MobilBey
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Banka ile ilgili olabilir müşteri temsilcisine ulaşın
Sublation
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba, ben de S24+ ve Watch 6 Classic kullanıyorum. Saat ile ödeme yapmadan önce telefonunuzda NFC nin açık olduğundan ve Maximum Mobil'in seçili olduğundan ve Maximum uygulamasında Kartlarım kısmına girip "Akıllı Saat ile Temassız Ödeme" seçeneğinin de açık olduğundan emin olun. İlginç şekilde telefonda da NFC nin açık olmasını talep ediyor uygulama
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Telefonda NFC olmadığı halde Swallet ile kullanabiliyorum sorunsuzca. Maximum uygulamasında ödemenin yapılacağı kredi kartını seçtiğimde saat ile ödeme seçeneği yok.
0 Likes
Sublation
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam belki Maximum uygulaması telefonla senkronize olarak ödemeyi gerçekleştiriyordur. Doğru yerdesiniz, bende o kısımda saat ile ödeme seçeneği mevcut. İsterseniz bu konu için İş Bankası'na bir danışın.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Telefonunuzda NFC açık mı? Belkide bende NFC olmadığı için böyle sorun yaşıyorum. Swallet sorunsuz kullanılıyor İş Bankası ile ortak çalışıyorlar.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Bu şekilde gözüküyor saat ile ödeme seçeneği yok.1718965359391.jpg
0 Likes