cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 6 Google Assistant sorunu

(Topic created on: 10-26-2023 09:10 PM)
546 Views
Keesshan
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar, 

Saatimde türkçe metin okuma seçili ancak google assistan düzgün çalışmıyor. Örneğin "babamı ara" diyorum qncqk youtube music falan açılıyor. Telefonum s10+ onda böyle bir sorun yok.

Sorun hakkında fikri olan var mı?
7 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim şarj süresini çok olumsuz etkiliyor hemen hemen 1 gün yiyor. Her zaman aktif ve dinlediği için. YouTube da çözüm videosunu görmüştüm telefondan ayarlaniyordu o saatten değil.
0 Likes
Ahmetcengiz
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Saatiniz de google asistsn dilini Türkçeye cevirirseniz düzelir diye biliyorum.
0 Likes
Keesshan
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Dil halihazırda türkçe zaten
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Sizin bahsettiğiniz metin okuma bu mu? Google Asistan'ı açınca "Hi, how can I help you?" mu yazıyor yoksa "Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?" mi yazıyor?Screenshot_20231026_214142_Galaxy Watch5 Manager.jpg
0 Likes
Keesshan
Beginner Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba nasıl yardımcı olabilirim yazıyor.
0 Likes
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ben sildim saatten felaket şarj yiyor
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Keesshan,

İncelememiz için Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes