cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Watch 5 Pro Rakım ölçmüyor

(Topic created on: 12-03-2024 08:48 PM)
253 Views
Osman_S23U
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Akıllı saat kullanmaya Watch 1 Classic ile başladım ardında sırasıyla Watch 3, Watch 4 ve Watch 5 Pro kullandım bu saatlerin tümünün ortak bir özelliği var. Hiçbirinde rakım ölçümü çalışmıyor. Ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

image

image

18 Comments
Osman_S23U
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5 Pro en azından 2.5 gün gidiyor diye şu an bununla devam ediyorum. Yeni modelde pilin daha az gitmesi çok komik gerçekten
kerem128192
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
O kadar gittiğini bilmiyordum cidden saçmaymış😄
0 Likes
Burak08
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bendede düz watch 5 var bendede çalışmıyor20241203_205559_1000034904_1733248562.jpg
Osman_S23U
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef bundan sonraki saatimi Samsung olarak devam etmeyeceğim
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende de watch4 classic var eskiden çalışıyordu ama artık çalışmıyor muhtemelen yazılımsal bir sorun çok fazla kişi yaşıyor çünkü. Altimeter diye bir uygulama var onu indirin rakım gösteriyor
Osman_S23U
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Altimeter uygulamasını denedim ancak sağlıklı veri vermiyor maalesef. Huawei ve Apple saatleri gayet doğru sonuç verirken Samsung sınıfta kalıyor
yavuza50
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Huaweilere de uygulama vs yüklenmiyor bileklikle ayni işi yapıyorlar e apple da kullanmak istemiyorum diyince arada kalıyorsunuz
0 Likes
Osman_S23U
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Watch 5'e de hiç uygulama yüklemiyorum ki tüm özellikler olunca ekstra bir şey yüklemeye gerek kalmıyor
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rakımı konuma göre internetten çekiyor.
0 Likes