Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Hayırlı olsun View Post
Hayırlı olsun View Post
Demin şöyle bir bildirim aldım internetten bakrığımda ise anormal sıcaklıklar nedeyle şarj olması durdu yazıyor fakat anarmol bir sıcaklıkta... View Post
Buds 2 kullanıcısıydım 1 ay oldu buds 3 Pro modeline geçtim Ancak bu kulaklık ilginç bir şekilde kulağa oturmuyor küçük silikonu da denedim büyük... View Post
Bügün 2 ci buds 3 pro aldım s24 fe ye ama 24bit / 96 hz gormüyor telefonda bildigime kadar s23 ve sonrası hepsi destegi var buna S VE Z ailesine Not... View Post
Watch 5 cihazımda bilgi panosu isminde arayüzü uyguladığımda birkaç izin gerekiyor widgetleri kullanırken Izin vermem gerekiyor ama izin ver izin... View Post
Selamlar. Telefonda bir alarm veya zamanlayıcı oluşturduğumda otomatikman saatteki ilgili zamanlayıcı ve alarm uygulamaları eşzamanlanıyor. Fakat ben... View Post
Subject | Likes |
---|---|
20 | |
13 | |
13 | |
12 | |
12 |
User | Likes Count |
---|---|
103 | |
75 | |
67 | |