cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 4 Hava Durumu Konum Bulamıyor

(Topic created on: 07-26-2022 09:12 AM)
1023 Views
yusufk122
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Watch 4 Classic cihazımda hava durumu uygulaması konumu buluyor ve hava durumunu gösteriyor.  Ama ilçe değiştirdiğimde konum hala eski yerde kalıyor. Mevcut yerin konumunu almıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Hem telefonda hem saate konum açık. Şu an Çankaya'dayım ama uygulama hala Keçiören gösteriyor. Telefon xiaomi redmi note 10 pro

Screenshot_20220726_090037_weather.pngScreenshot_20220726_090034_weather.png

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Marka model kaynaklı olduğunu düşünuyorum. Samsung telefonda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Xiaomi kaynaklı sorun olabilir. Incelenmesi icin wearable üzerinden hata raporu gönderebilirsin. Hata raporu gönderilmezse saati sıfirla tekrar kur olmazsa kontrol icin samsung yetkili servisinden destek alabilirsin.

View solution in context

2 Comments
Solution
Béşiktaş
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Marka model kaynaklı olduğunu düşünuyorum. Samsung telefonda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Xiaomi kaynaklı sorun olabilir. Incelenmesi icin wearable üzerinden hata raporu gönderebilirsin. Hata raporu gönderilmezse saati sıfirla tekrar kur olmazsa kontrol icin samsung yetkili servisinden destek alabilirsin.
yusufk122
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

wearable uygulaması üzerinden hata raporu gönderilmesi için samsung marka telefon olması gerekiyormuş. Şaka gibi. :)