cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Watch 3 kayışta soyulma

(Topic created on: 12-29-2020 04:00 PM)
424 Views
syknsydn
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, saati alalı 3.5 ay oldu ancak deri kayışın kenarında soyulma başladı. Aynı problemi yaşayan var mı? Bu kadar kısa sürede böyle bir şey olması normal değil, herhangi bir darbe ya da sürtünme de yok.

image

image

#galaxywatch3

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba syknsydn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
maalesef derilerde boyle bi sıkıntı var fazla terden falan olmus olabilir bende active 2 var onunki silikon kayış boyle sorunlar olabileceği için deri ve paslanmaz çelik versiyondan uzak durdum ama cidden dediğiniz gibi normal değil bu
Giyilebilir Cihazlar
ben deri koku yapar diye kutusundan bile çıkarmadım duruyor 5 6 kayış aldım devamlı değiştirip kullanıyorum deforme olmuyor böylece :)
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
iyi yapmışsınız ben paslanmaz çelik modeli almaya değmeyeceğini dusundum alüminyum kasa baya iyi silikon kayisda qyni sekilde :)
kayışlarınızı atabilirmisiniz rica etsem
0 Likes
atakanka
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Deri kayişlarda oluyor bu çok rahatsiz oluyorsaniz kayışın degiştirebilitsiniz samsung saatimden önce kullaniyodum deri kayisli saat ve soyuluyordu sürekli degistiriyodum kayisini
Dadaşş
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
maalesef derilerde oluyor bu bende watch Active 2 paslanmaz çelik var onun da kordonu deri ama ben deri kordonu çok kullanmıyorum özel günlerde kullanıyorum kendime hasır kordon aldım normal günlerde hasır kordon ile kullanıyorum, size de tavsiye ederim
syknsydn
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ben öncesinde de sürekli mekanik saat kullandım, onun da kayışı deriydi, anca 3. yılın sonunda bu gibi problemler başlamıştı, o yüzden kabullenmek doğru gelmiyor. Elbette doğası gereği eskiyecektir ancak bu kadar çabuk değil..
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba syknsydn,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD