cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Fit 3 Deneyimim

(Topic created on: 05-02-2024 12:54 AM)
655 Views
metiny
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhabalar,
Bir Galaxy fit 3 satın aldım. Cihazı 45 gündür kullanmaktayım. Kafama takılan bazı konular var. Çözülebilecek olanlar için sizden destek talep ediyorum.

1. Belirtilenin çok altında kalan batarya süresi : Cihazı nabız ölçümü sürekli, stres ölçümü sürekli, uyurken kandaki oksijen ölçümü kapalı, always on display kapalı, adaptif ekran parlaklığı açık olarak uyurken kolumda takılı şekilde kullanıyorum. Batarya sarjı, tam sarjdan sonra 4.gün sonunda %10'un altına düşmektedir. 13 günlük batarya süresi alabilmem mümkün değil. Bu ürünü tercih etmemdeki ana sebeplerden birisi 13 günlük batarya süresi belirtilmesiydi. Bu konuda gerçekten hayal kırıklığı yaşadım.

2. Saat kadranları : Galaxy wearable uygulaması haricinde saat kadranları yüklenemiyor. Uygulama içerisinde çok sayıda saat kadranı var. Ancak bu kadranlar çoklu bilgiyi tek ekranda gösterebilme açısından çok zayıflar. Saat, tarih, gün, nabız, stres, oksijen seviyesi, adım sayısı, hava durumu, su, batarya yüzdesini vs gibi tek ekranda gösteren bir kadran bulunmamaktadır. Daha önemlisi kadranlardaki renklerin (uygulamadaki kullanıma sunular renkler haricinde) değiştirilememesi ve kadranlarda gösterilecek verilerin özelleştirilememesi (düzenlenememesi) de hayal kırıklığı yaşattı. Güncelleme ile bu özellik kesinlikle eklenmelidir.

3. Kandaki oksijen ölçümünün sürekli olarak yapılamaması. (Uyku harici) 

Yıllardır Samsung marka telefon ve akıllı televizyon kullanmaktayım. Eskiyen ürünlerin yerine yine Samsung ürünleri satın alarak devam ettim. Kullandığım ürünlerin kaliteli olması, beklentilerimi karşılaması ve kullanıcı dostu arayüzleri olması sebebi ile markaya olan güvenim tam. Ancak bu durum akıllı saat konusunda, yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı aynı etkiyi yaratmadı. Pişmanım demeyeceğim, bu ürüne haksızlık olur. Yukarıda yazdıklarım dışındaki her konuda saatten memnunum. Ancak beklentimi karşılayamadığını söylemek isterim. 

4 Comments
BohemyaLordu
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam keşke huawei watch fit 2 alsaydınız. Bu konuda galaxy watch fit 3 ten daha başarılıdır. En önemlisi şarjı günlerce götürüyor ve sesli görüşmesi de mevcut. Bence fazla kullanmadan aldığınız fiyata 50 100 aşağısına satıp huawei ye geçin.
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Huawei fit 2 önermem,
Bunun yerine Xiaomi watch 4 hepsinden iyi bir Altarmatiftir.
Albattros
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Usta yeni aldığın cihazların bataryası biraz ısınıp soğuyunca yavaş yavaş verimi artar die biliyom yani tam gücüne ulaşır
0 Likes
metiny
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynı sebeple bu cihazı aldım. Bu cihaz da bileklik sonuçta. Bu cihazdan önce mi band 7 kullanıyordum. Tüm özellikler açık 7 gün batarya süresi alıyordum.
0 Likes