- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2021 01:13 AM (Last edited 03-09-2021 09:07 AM ) in
Giyilebilir CihazlarSelamlar, trendyoldan aldığım galaxy budsın ana kutusunun üzerindeki etiketlerin A kısmında R için bir seri kod L için bir seri kod yer alıyor. B ve C kısmındaysa yine R'nin seri kodunun aynisi yazılı(aynı seri kod faturada da yer alan seri kod) fakat kulaklik sarj kutusunun arkasında da farklı bir seri numarasi yaziyor. Trendyoldaki bir kullanicinin da buna benzer bir durum yasayip bu durum yuzunden servisten destek alamadigini ogrenince ben de servisi aradim. Eğer beni doğru anladilarsa bunun gercekten bir sorun oldugunu soylediler.Cagri merkezi ve live chat ile de gorustum fakat tatmin edici bir cevap alamadim. Faturada ve ana kutuda yer alan seri kodun sarj kutusu uzerinde yazanla ayni olmamasi bir sorun mudur, ileride servisten destek almama engel olur mu?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 10:04 AM (Last edited 03-09-2021 10:06 AM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba Brc28,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.
Bu durum ileride sorun teşkil edebilir. Kulaklık kutusunda da sol ve sağ ayrı olarak aynı seri numarasının yazması gerekir. Yaşadığınız durumun kontrolü için bölgenize en yakın Samsung yetkili servis merkezimiz ya da ürünü aldığınız satış firması ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-09-2021 03:13 AM in
Giyilebilir Cihazlar
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-09-2021 10:04 AM (Last edited 03-09-2021 10:06 AM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba Brc28,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.
Bu durum ileride sorun teşkil edebilir. Kulaklık kutusunda da sol ve sağ ayrı olarak aynı seri numarasının yazması gerekir. Yaşadığınız durumun kontrolü için bölgenize en yakın Samsung yetkili servis merkezimiz ya da ürünü aldığınız satış firması ile iletişime geçmenizi rica ederiz.
Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD