cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 & Buds 3 Pro Fiyatı Açıklandı

(Topic created on: 07-10-2024 04:20 PM)
825 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

image
Buds 3 yine beklediğimden ucuz gelmiş. Ben 5500-6000 TL düşünüyordum.

24 Comments
leaderwind07
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kısa süre sonra fiyatlar düşer, az evvel Samsung sitedinden değişim kampanyasını denedim, Samsung kendi ürünlerini geri alırken bile o kadar fiyat düşürüyor ki,bu markanın " 2.el değerli" inancını tamamen ortadan kaldırıyor.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fiyatlar düşmez.
leaderwind07
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Düşme ihtimali çok yüksek,hele hediyeli olanlar kesin düşer,ben ilk çıktığında 2'li şsrj cihazı ve 2 kat hafıza kampanyalı s23 ultra hemen almadım,daha sonra 512 hafıza ve 2'li şarj cihazını ilk fiyatından daha düşük fiyata sahip oldum
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah dediğiniz gibi düşerse çok iyi olur 😊
leaderwind07
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Gerek kulaklık gerek saat Apple ürünlerini anımsatıyor,telefonlar hep aynı diyazn,bir kaç işletimsel özellik eklenip uçuk fiyattan sunulmuş 👎🏼
Tony_Stark_
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Samsung telefonlar 3 yıldır aynı şekle sahip ama Apple'a gelirsek iPhone 11 den beri hep aynı dizayn. Hem Samsung ürünlerinin neresi Apple'a benziyor? Samsung Buds 2 gibi tasarım çıkarsa hep aynı tasarım dersiniz, çubuklu tasarım çıkarsa "abi Apple'ı kopyalıyorlar hep" dersiniz. Bir kaç özellik dediğinde haklısın sadece ama gerisi boş. Saat tasarımında da tasarımın öyle olmasının sebebi zaten sitesinde yazıyor. Bir şey bilmeden firmaları kötüleyip duruyorsunuz.
Melih_S24FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Takas desteğine tarih öncesi cihazları bile eklemişler bu iyi fakat fiyatları çok düşük sanki arkadaşa hediye ediyoruz. W5 40mmye 1.800tl diyor.
Tony_Stark_
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Takas desteğinde hangi ürüne karşılık gösterdiğinize göre fiyat değişiyor galiba. W5 40mm en düşük W5 modeli olduğundan ya da çizik falan varsa o yüzden bu kadar teklif etmiş olabilirler.
0 Likes
Melih_S24FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yok baktım telefon alırkende aynı veriyor takas fiyatı. Önceden sadece 44mm si vardı knunda fiyatı daha yğksekti onun fiyatıda düşürmüşler. Ayrıca çizik vs yok işaretledim olumsız herhangibişeye basmadım.
0 Likes