cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Sol Kulaklık Çileden Çıkardı

(Topic created on: 08-15-2024 09:51 AM)
401 Views
Kadorop
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Galaxy Buds 3 Pro 

Arkadaşlar biliyorsunuz ki siparişim elime ulaştı ve size paylaşım yaptım. Moderatör Siyah da sağolsun teşekkür etti. Ortaya çıkan problemler yüzünden elimize ulaşması ertelendi ve elime ulaştığında söylenen problemlerin hepsinin çözüldüğünü kendi cihazımda **bleep** ettim. Ama ne yazık ki mükemmel dediğim nazara geldiği için.. uzun lafın kısası. Her şey mükemmelken bi anda ortam sesi, adaptif, aktif gürültü engelleme modlarını kullanırken sol kulaklıgımdan kulağıma ağır bir şekilde uğultu geliyor. Açıkçası sol alt üst dişlerimi titretiyor. Uğraşa uğraşa kulağımı biraz yıprattıgımı **bleep** ettim. Bugün kulaklik takmayacağım. Normaldeyken (kapalı) ise bu uğultu yerini vızıltıya alıyor. Bi arı, bi sinek, bi aslan, bi ayı oluyor. Deli oldum resmen. Yapmadığım şey kalmadı ve bu üründen soğumak istemiyorum :) Hala normal modda işlerimi hallediyorum. Bu problem umarım guncellemeyle vs çözülür. Önerileriniz de yapmadığım bir şey var ise deneyip size geri dönüş yaparım. Gece benim için uzundu. Uyuya kalmaz isem buralara bakacağım. Uykusuzluktan uzattım, buralara kadar okuduysanız teşekkür ederim ❣️

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Kadorop,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Kadorop
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ne yazık ki arkadaşlar :) Sesimi bir kaç denemede arada iyi alıp arada kötü alıyor. Bazenleri iyi alıyor ama sustuğum vakit kayıtta yine o uğultu vurultu sesi 1723705419543_1723705419533_0.jpg
0 Likes
Kadorop
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Umarım guncellemeyle ya da sizin onerilerinizle düzelir. Çünkü servise götürmek için cidden adam akıllı vaktim yok
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Kadorop,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes