cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

GW6 1 aylık tecrübem

(Topic created on: 08-02-2024 09:10 PM)
456 Views
s23vercetti
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

evet 1 ay oldu öncelikle çoğu formu da okuduğım kasma takılma sorununu yaşamadım saat gayet akıcı bir şekilde çalışıyordu. tabii her Android cihazda olduğu gibi saat yeniden başlatılınca veya tamamen kapatıp açılınca kendine gelene kadar bir FPS düşmesi oluyor saat 2 dakika sonra kendine gelip FPS tekrardan sabitleniyor.

pil olarak sen söyle ayarlarıma göre rahat bir buçuk gidiyor iki buçuk günüde zorluyor. ben yarı aod açık yarı kapalı kullanıyorum yani bazı günler yarı gün olarak açık bazı günler hep kapalı olacak şekilde.

onun dışında yazılım olarak da beni gerçekten çok memnun etti tabii bazı hatalara da rastladım mesela Google klavye siyah ekran hatası onun dışında saat gayet stabil wear os gayet fonksiyonel play store'dan yardımcı bir çok uygulama yüklenebiliyor. benim aralarında en çok kullandığım uygulamalar keep not, bazen Google asistan diyebilirim onun dışında saatten YouTube izlemek gibi bir fantezim yok tabii eğlenceli mi evet eğlenceli. onun dışında saatte oyun oynamak gibi bir merakınız varsa size Galaxy logic game i önerebilirim
çok klasikleşmiş 2048'de play store'da bulunuyor. almak isteyen ve sorusu olan varsa cevaplandırabilirim
14 Comments
s23vercetti
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
şarjım şuan 67 kalan süre samsung a göre yaklaşık bu kadarmışScreenshot_20240802_211259_sysui_1000018456_1722622382.png
Gözdea_S20FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bnmde şuan %76 1gun 5 saat diyor kafayı yicem subat 2024te aldım watch 6 astro ve telefona baglamiyorum günü kurtarsin diye
0 Likes
s23vercetti
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
sürekli nabız ve sürekli spO2 açık mı bende mesela hepsi manuel ben saatimde çoğunlukla bildirim cevaplama genellikle de arama için kullanıyorum yanına asistan keep notes vesaire bu şekilde bu değerleri alıyorum
Gözdea_S20FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Sadece antrenman otomatik algılama acik wifi dahil hersey kapalı aod bile kullanamadım şarj yüzünden
0 Likes
s23vercetti
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
antrenman algılamada yapmadığınıx sporları kaldırın
Gözdea_S20FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Deneyeceğim bakalim değişiklik olacak mı teşekkürler
0 Likes
s23vercetti
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
https://youtu.be/-Ms3aKUVfX0?feature=shared bu videodaki çoğu ayarda faydalı ayrıca
Gözdea_S20FE
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Yavuz_S23
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
W5 pro 1722628057805.jpg
0 Likes