cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

FİT 3

(Topic created on: 4 weeks ago)
96 Views
BatuYaga
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Şarj olayında tam bir fiyasko .Şarjın **bleep** düşmesi, 2 gün zor dayanması,temalarda hiç değişiklik yapamamız,bilekliği kaldırmayınca gelen arama bildirimlerini alamamak rezalet.Böyle olacağını bilsem fit2imle mutluydum almazdım bence bu fit3 leri samsungun toplatması falan lazım ayıp ettik diye o kadar aradan sonra.

7 Comments
oylecebirisi
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
😑
0 Likes
Artisit34
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Şarj olayı konusunda haklısınız 3 4 gün gidiyor. Ama bilekliği kaldırmayınca arama bildirimi gelmemesi gibi bir durum yok bende her zaman geliyor
0 Likes
BatuYaga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Aod açık denediniz mi.Biri arıyor ya aod devreye girdiyse bildirim vs gelmiyor aranmadan bahsediyorum .Ayrıca temalar kalıp gibi hiç oynama yapılmıyor.Bu paraları hiç hak etmiyor.
0 Likes
ThornyRose
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
almayı düşünüyordum koşu spor ve uyku takibi için sizin yazınız kafamı karıştırdı fit 2 daha mı uygun olur
0 Likes
BatuYaga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Mesela 95 demi 85 oluyor 1 saatte ve internette bunla alakalı şikayetler de var.Çinli markalar çok daha ii bu konuda onlara da bakın
BatuYaga
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bence araştırın ama fit ölçümleri tatmin ediyorsa vermeyin onca para fit 2 2 hafta giderdi .Alcaksanız da saat alın adı olur tüm özellikleri kullanırsınız.
0 Likes
ThornyRose
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim😊
0 Likes