cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ebru Elektronik Buds3 Pro Cihazımı Yedi?

(Topic created on: 3 weeks ago)
203 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba. Bursa Ebru Elektronik Yetkili servisine bildiğiniz gibi kulaklığım ayıplı ürün çıktığı için değişime göndermiştim. Değişim ürününü ne olur ne olmaz serviste açıp kontrol ettiğimde o da ayıplı ürün çıktı. Orada çalışanlara gösterdiğimde sorunu görüp tekrar değişime aldılar. Teknisyen değerlendirmesine girdi. Geçen hafta Cumartesi verdiğim kulaklık Pazartesi günü teknisyene atandı ve Pazartesi gününden beri Samsung Ekiplerinin dediğine göre teknisyenin incelemesinde ve değerlendirmesindeymiş. Pazartesi gününden Cuma gününe kadar neredeyse toplamda 35 saat çalışma süreleri var. 35 saattir teknisyen kulaklığımın sorunlu olup olmadığıyla alakalı değerlendirme yapmakta.

Ebru elektronik servisini bilgi almak için aradığımda da açmıyorlar. 7 kez kendi telefonumdan 2 kez başka telefondan aradım. Uzun süre bekliyorum çalıyor çalıyor sonunda açıyorlar açma sesi geliyor. Arama beklemeye alınıyor ve tak... kapanıyor. Hepsinin video kaydını aldım. Şikayet edebildiğim yere şikayet edip bu durumu yayacağım. Ne kadar kalitesiz bir servis olduğu da belli olsun. Yazıyorum dönen yok arıyorum açan yok. 

Artık bilgi alamadığım ve kulaklığım serviste öylesine bekletildiği için genel merkezi arayıp kulaklığımın iade talebini oluşturdum. İşimiz Ebru Elektronik servisine kalırsa çok zor. Genel merkez de bir şey yapamıyor tabi kayıt oluşturuyorum diyerek kapatıyorlar. Kulaklığımın iade talebini her ne kadar oluştursam da hâla daha teknisyen değerlendirmesinde. Anladığım kadarıyla teknisyen kulaklığıma el koydu ve şahsi kulaklığı gibi kullanmaya başladı. Yoksa eline geldiği gün değerlendirmesini yapıp talebimi onaylardı. Ancak kulaklıktaki ele alındığında hemen gözle görülebilecek sorunları arkadaş günlerdir incelediği için kulaklığımı yine kullanamıyorum. 10 Temmuz'da sipariş verdim ben bu kulaklığı. 14 Ağustos'ta elime geldi 2 hafta sonra servise gitti ve bir daha servisten alamadım kulaklığımı. 

İade talebimi de reddederlerse bu yaptıklarıyla beraber her şeyi tüketici haklarında bildireceğim. Gerek iletişimsizlik olsun, gerek kulaklığımı bilerek serviste tutup tahminimce şahsi kulaklığı gibi kullanmak olsun, gerek değişen ürünün tekrar ayıplı ürün çıkması vs. Bıkmadan hepsini tekrar tekrar şikayet ederim benim için hiç problem değil zamanım var. Buds3 pro şuanda alınacak bir kulaklık değil. Ben kulaklığı beğeniyorum ama sorunlu olması kabul edilemez. Samsung sorunlu kulaklık üreteceksen satma. Tekrar tekrar söylüyorum. Bakalım kaç hafta daha kulaklığımı şahsi kulaklığınız gibi kullanacaksınız veya beni oyalayacaksınız😄

image

3 Comments
JustWatch_AI
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah sorunun bir an evvel düzelir toprak kardeşim 🙏🥰💫
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İnşallah teşekkürler😊🙏
Ek92
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Dün paylaştım, kameramdaki sorun ile alakalı sırf bu yüzden servislere göndermek istemiyorum. En kısa sürede sorunun çözülmesi dileğiyle