cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Earbuds 2 ayıplı ürün

(Topic created on: 05-17-2024 06:08 PM)
229 Views
nanika
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
25 ocakta nediamarktan aldığım samsung madla kulaklığımı bir ay geçmeden tek kulaktan gelen cızırtı problemiyle garantiye yolladım. Ürün tamir edilip bana geri yollanıldı. Fazla geçmeden aynı sorunu yaşamaya başladım ve tekrar yolladım. Bu seferde 360 tl tutarında bir tamir ücreti çıktı. 

Tamamen aynı problemi yaşıyor olmama rağmen bana kullanıcı hatası olduğu söylenildi. Ben de ödeme yapmayı reddettim. Ürün garantiden döndüğünde daha elime almadan oradaki çalışanlara telrar göndermelerini ve değişim talep ettiğime dair bir not bıraktırdım. Ürün gittikten birkaç gün sonra 480 tl tutatında bir tamir ücreti çıktı. DİKKATİNİZİ ÇEKERİM bu ürün 360 tl tamir ücreti çıktığında elime almadan tekrar gönderdim mağazada. Kafalarına göre müşteriye fatura çıkarıyorlar. Ayıplı olduğunj kabuş etmek yerine yıldırmaya yönelik davranışlarda bulundular. Asla servise ulaşamadım durumu anlatmak için asla da beni aramadılar. Müşteri temsilcisi de yardımcı olmadı. 

Samsung yüzünden ilk defa tüketici hakem heyetine başvuracağım. Kelimenin tam anlamıyla paramla rezil oldum.
Telefon ve kulaklık değişimi yapacağım zaman farklı bir markaya geçeceğim.
5 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun umarım en kisa zamanda hakkıni alirsin
nanika
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Umarım ama öyle olmayacak gibi haftalardır iş güç arasında oturmuş bunla uğraşıyorum
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Yaşadığınız durumu anlıyorum
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba nanika,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
nanika
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yazayım bakalım umarım aranırım
0 Likes