Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Arkadaşlar merhaba saati yeni aldım bana önerebileceğiniz herhangi bir ayar varmı. Uyuduğumda mesela horlama sesimi dinlemiş yoksa bunu kaydediyor mu... View Post
Merhaba arkadaşlar watch 7 ye antioksidan indeksi ve vasküler yükün gelip gelmeyeceği konusunda yeni bilgi var mı? Ben gelmeyeceği yönünde birçok... View Post
Stock olarak Bixby ile geliyor, bunu Gemini ile değiştirme şansımız var mı? View Post
Almayı düşünüyorum. Elimdeki cihaz da FE olduğu icin güven verdi fikrinizi almak istedim. View Post
Bana galaxy watch 7 hakkında bilgi verir misiniz? Kullanımı nasıl, ömrü uzun mu View Post
Arkadaşlar watch8 classic sizce almaya değermi, öneriniz varmı, kullanan arkdaşlar şarjı ne kadar gidiyor. View Post
Watch 7 44mm saatimin kordonu çok yıprandı yenisini almak için çok mağaza gezdim ancak hiçbirinde yoktu. Trendyolda falan da orjinalini bulamadım.... View Post
arkadaşlar watch 7 aldım hata yapmadım umarım View Post
Saatte gece uyuyup uyanınca normalde uyku verisi olması gereken yer böyle dönüp duruyor ve açılmıyor telefonda samsung health te veri gözüküyor... View Post
Arkdşlar 6 classicten 8 classice geçilirmi, kullanan arkdaşlar şarjı ne kadar gidiyor. View Post
User | Likes Count |
---|---|
230 | |
136 | |
103 | |
85 | |
77 |
User | Count |
---|---|
3 | |
2 | |
2 | |