cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bursa Ebru Elektronik Sistemsel problemi

(Topic created on: 02-07-2023 05:54 PM)
590 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun Türkiye. Desteklerimiz, dualarımız sizinle. Umarım bu günleri de atlatacağız. Geçmiş olsun tekrardan.

Galaxy Buds2 cihazımı sarj problemleri ile 6 Şubat 2023 tarihi de yetkili servise teslim etmiştim. Bu sabah bana SMS ile cihazı mağzadan teslim alabileceğimi, onarımın tamamlandığını söylediler. Kulaklıklar için Mudanya'dan Bursa Ebru Elektronik Yetkili Servisine cihazımı almak için yola çıktım. Hasta bir şekilde buz gibi havada 30km yol gittim. Servise gittiğimde öncelikle bana cihazının kutusunun ve kulaklıklarının değiştiğini söyleyip yeni cihazı uzattılar. Fâkat cihaz pembe rengiydi, benim kulaklığım siyah renkti. Servisteki çalışana kulaklıklarımın siyah olduğunu söyledim, çalışan kulaklığı alıp yukarı çıktı ve 20 dakika boyunca gelmedi, Saat 16.44'te gitti ve 17.04'te geldi. Bir sistemsel hata olduğunu ve bir karışıklık olduğunu söylediler ve cihazı vermediler. Ben de boşu boşuna dün hastaneden çıkmış halimle gidip geri döndüm. 
Sistemsel hata olduysa neden bana pembe kulaklık verdiler?
Ben o pembe kulaklıkları alıp gitseydim sistemsel hata olmayacak mıydı?
Gerekli yerlere şikayetimi yapacağım.

Geçmiş olsun Türkiye'm🇹🇷 
Allah sabır versin, yardımcınız olsun inşallah.

image

5 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Harbi ama.. Saçmalık yapıyorlar yaaaa...
Bence de şikayet etsen iyi olur bu Ebru elektronik fazla oldu nerdeyse herkes şikayetçi (işlerini doğru düzgün yaptıkları yok ki -_-)...
Bu arada geçmiş olsun inşallah iyileşirsin^^
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Evet maalesef öyle, teşekkür ederim Verdacım🙂 Herkese geçmiş olsun.
Giyilebilir Cihazlar
Bu arada yazım yanlışları için özür dilerim😅
Rica ederim ne demek :)
Offf ölüler ve yaralılar çok fazla yaaa inşallah daha fazla çıkmaz vakalar endişeleniyorum...
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hiç problem değil.
Evet ya, umarım daha fazla çıkmaz. Çok üzücü bir durum. Allah sabır versin onlara.
Giyilebilir Cihazlar
Âmin...