cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds3pro sağ teki kayboldu

(Topic created on: 02-03-2025 09:21 PM)
44 Views
podang
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sokakta giderken bi anda sağ kulaklığım bi yere fırladı gitti nereye gitti göremedim de 2 araba vardı altlarına baktım yoktu akşam karanlığında flaşla 1 saat aradım ama sanki yer yarıldı içine girdi. Twlefonum iphone tabletim samsungtu onla weardan bul a bastım ama bağlantı kesildi yazıyo sağ kulaklıkta servise başvursaö sadece sağ teki satmazlar mı bildiğiniz app var mı konumunu tahminen bulabilen yardımm

4 Comments
Neutrava
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Genelde bu tür olaylar kullanıcı kaynaklı hatalar olarak geçiyor, yani servisin pek bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Eğer bulamazsanız yenisini almak zorunda kalabilirsiniz.
Solution
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık eğer bağlantı kesildiyse pili bitmiş olabilir ama yine de bluetooth tarama uygulamalarıyla sinyal arayabilirsin ble scanner veya nrf connect gibi gece fener yerine uv ışık kullanırsan zeminde daha iyi **bleep** edebilirsin samsung yetkili servisi tekini satmaz büyük ihtimalle ama yine de sormakta fayda var ikinci el sitelerinde tek kulaklık satanlar olabiliyor son olarak metal dedektörü uygulamaları da mıknatısı algılayabilir belki

Yardımcı olduysa diğer üyelerinde faydalanması için sağ taraftaki üç noktaya basıp çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.
0 Likes
Motun
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Geçmiş olsun hocam kötü olmuş

Servise başvurursanız tek kulaklık ücretiyle verilecektir.
podang
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yarın arayacağım samsung u smarthings de yakındaki cihazları ara diyince bulamadı son konum da yanlış 4 saat önceki işyerini gösteriyo yolda dinlediğim halde eve giderken tam da yakın bi konumda düştü
0 Likes