- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-04-2024 06:31 PM (Last edited 10-04-2024 06:33 PM by Bordo ) in
Giyilebilir CihazlarDeğişim sürecinde olan buds3 proyu bugün teslim aldım servisten sıfır kutusunda bu kulaklığın üretim tarihini nereden görebilirim kaçıncı part olduğunu merak ediyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 06:34 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 06:42 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 06:48 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 06:49 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 07:13 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 06:50 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-04-2024 07:12 PM (Last edited 10-04-2024 07:13 PM ) in
Giyilebilir CihazlarBir ürünün üretim tarihini öğrenmek için şu adımları takip edebilirsin:
1. Ürün Üzerindeki Etiket: Çoğu ürünün ambalajında veya üzerinde üretim tarihi belirtilir. Bu genellikle "Üretim Tarihi" ya da "MFG" (Manufacturing Date) kısaltmasıyla yazılır.
2. Seri Numarası veya Parti Kodu: Bazı ürünlerde doğrudan üretim tarihi yazmaz, ancak ürünün üzerindeki parti kodu veya seri numarasını kullanarak bu bilgiye ulaşabilirsin. Üretici firmalar genellikle bu kodların anlamını açıklayan kılavuzlar sağlar.
3. Ürün Kullanım Kılavuzu veya Kutusu: Özellikle elektronik veya beyaz eşya gibi ürünlerin kutusu ya da kullanım kılavuzunda üretim tarihi bilgisi yer alabilir.
4. Üretici ile İletişim: Eğer ürün üzerinde üretim tarihi görünmüyorsa, ürünün parti kodu veya seri numarası ile üretici firmanın müşteri hizmetlerine başvurarak bu bilgiyi alabilirsin.
5. Online Kaynaklar: Bazı büyük markalar, ürünlerinin seri numaralarını online olarak kontrol edebileceğin araçlar sunar. Üretim tarihi bu araçlar üzerinden de sorgulanabilir.
Bu yöntemlerle kolayca öğrenebilirsin!