Original topic:

Buds+

(Topic created on: 08-29-2020 06:45 PM)
404 Views
Mercimeyk
Expert Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds Plus modelini almayı düşünüyorum kullananlar deneyimlerini yazabilir mi

Ses kalitesi nasıl genelde bass ve tiz müzikler dinlerim midler çok önemli değil
Kulaktan düşüyor mu
Kutusu çiziliyor mu parlak diye
Taşıması rahat oluyor mu
Kulağı rahatsız ediyor mu

Yardımcı olursanız sevinirim😆
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Eskiden kullanıyordum şimdi pişman olup Airpods aldım ama Buds +güzeldi sadece aktif gürültü engelleme özelliği olmadığı için satmıştım.
Bas ve tizler iyi
Kulaktan düşmüyor
Kutusu kolay kolay zarar görmez
Hafif
Hayır

eğer paran varsa Airpods 2.nesil öneririm. Ben ikisini de kullandım ama airpods daha iyi
Mercimeyk
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim pasif gürültü önleme nerede yeterli gelmedi otobüs gibi bir yer miydi
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bisiklet sürerken mesela biriyle konuşman gereküyor karşı taraf rüzgar sesinden seni duymuyor. Aynı şey araba sürerken de geçerli mazotlu araba sesinden karşı taraf seni duymuyor. Her ne kadar benzinli araba sürsem bile bazen dizel de sürüyorum.
AMG13
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum. ses kalitesi olarak oldukça memnunum. henüz toplu taşımada kullanamadım pandemi dönemi olduğu için aktif gürültü engellemenin yokluğunu o yüzden hissetmedim. ortam sesi özelliği çok kullanışlı oluyor. kulaktan düşmüyor kutusu da çok kaliteli ama siyah renk alırsan aşırı parmak izi bırakıyor. doğru kulak uçları ve kauçuk kombinasyonunu oturtana kadar kulağı acıtıyor ama kulağına uygun olan kombinasyonu bulduktan sonra rahatsız etmiyor.
Mercimeyk
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
çok teşekkür ederim değerli yorumun için😊
AMG13
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
rica ederim 😊
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
kulaktan dusme cok nadir nisanda aldim hic cizilmedi insallhta olmaz
tasimasi cok rahat ama bazen unutuyom kulaklik oldugunu kulakta rahatsiz etmiyor ama maske takali kulami agritiyor oda belkide arkadan maskenin etkisidir bide toplu tasima da sesi disariya vermiyor ve o kalabalik sesi dr gelmiyor
Mercimeyk
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
teşekkür ederim 😊
0 Likes
FerhatakcA9
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
bende çok yakında alicam bildiğin gibi cidden kaliteli bi kulaklik parasına sonuna kadar deger