cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds fe patlaması mı oldu?

(Topic created on: 09-24-2024 08:06 PM)
117 Views
yusufs23tabs9feplus
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Donanımhaberde yazan habere göre kalıcı işitme kaybına neden olan bir skandal var. Bilgi doğru mu? Doğruysa büyük tehdit altındayız yani buds 2 pro var ama buds fe de olan **bleep** mı olmayacak umarım haber yanlıştır 

76 Comments
klazaybara
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Uzun süre kullanınca mı oluyor diyeceğimde müzik dinlerken uyuyakalmıştım ama sabah kulağımda duruyordu normal bir şekilde.
Giyilebilir Cihazlar
Havalardan dolayı ısınır cihazlar onun harici çok yük bildirirsen
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
1.5 yıldır kullanıyorum haziranda 2 yaşına girecek şu ana kadar patlamadı allaha şükürler olsun. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben üretim hatası olduğundan şüpheleniyorum aslında daha çok.
klazaybara
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ne olursa olsun artık pek güvenerek kullanamayacağım gibi duruyor
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
+1, çok normal bende buds2lerimden tırsmaya başladım. Umarım bir şey olmaz. Daha 16 yaşındayım işitme duyumu falan kaybetmek istemiyorum. Kimse kaybetmesin allah korusun yarabbim
Giyilebilir Cihazlar
Bende aynı şekilde düşünüyorum ama bence yine de konuyla ilgili detaylı inceleme yapılıp hatanın açıklanması lazım
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
+1
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Son postuma destek verirseniz çok sevinirim (:
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Herkese merhaba, biliyorsunuz bu forumda Bayazıd isimli bir kullanıcının kız arkadaşının kulağında kulaklıklar patlamıştı. Bir kullanıcı Googleda haberlerde yayınlandığını paylaşınca moderatörler postu silmiş. Bu oldukça ironik bir şey.

image

Zaten olay yayılmış yayılmaya da devam ediyor sosyal medya gümbürdüyor bu konuyla ilgili. Silmeniz aşırı trajikomik bir şey. 

image

image

Silmekle kurtulamazsınız sizlerden bir açıklama bekliyoruz özellikle Samsung'tan.
flora_
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Post taşınmış ...