cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds fe kulağımda ağrı yapıyor

(Topic created on: 04-03-2025 11:31 PM)
134 Views
Kaptan2702
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Samsung buds fe kullanıyorum ses kalitesi vs çok iyi ama sol kulağım asla oturmuyor 5-10 dakika sonra kulağım ağrıyor. Sağ kulak yapmıyo nedense. (biraz da sol kulağımı oynatabildiğimden dolayı mimik yapınca kulak da istemsiz oynuyo bazen birkaç kereden sonra buds düşüyo sksjdkj) Buds fe kullanıp kulaklarında oturmazlık yaşayan, bu sorunu çözen başka bir buds modeli bulan var mı yoksa benim kulak mı bozuk? Sonradan geçici mi, Belki anatomik yapıdan daha iyi bulduğunuz bi model öneriniz vardır

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
xHarunx
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
En iyi kulaklık huawai Free clip diğerlerin hepsi rahatsız ediyor benide memnunum

View solution in context

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bu başlarda bende de oluyordu da artık olmuyor
Giyilebilir Cihazlar
Küçük başlıklardan taksanız
Kaptan2702
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Denedim aslında ama yanında gelen minik süngerin kendi ağzında süzgeci yok deliği tamamen açık benim de ortakulak iltihabı problemim var direk iç sisteme bulaştırıp bozmak istemiyorum.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kulak dışı kulaklık deneyebilirsiniz
Kaptan2702
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Portatiflik bütçe ve başörtü altına takma gibi sebeplerden onu yapamıyoruz maalesef😅 keşke samsung'un kendi kulak üstü modeli de olsa gerçi
Giyilebilir Cihazlar
Bende de ilk başta baş ağısı yapıyor gibi gelmişti fakat daha sonradan yapmamaya başladı büyük ihtimal sizde de gürültü azaltıcıyı açınca baş ağrısı yapıyordur geçiyor daha sonradan
Giyilebilir Cihazlar
Ama kulağınıza oturmamasını bilmiyorum içinde gelen silikon başlıkları deneyin kulağınıza hangisi daha rahat oturuyorsa
Solution
xHarunx
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
En iyi kulaklık huawai Free clip diğerlerin hepsi rahatsız ediyor benide memnunum
Kaptan2702
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bunun Mantığı gerçekten efsane. Bunu Düşünürdüm ama iyi para biriktirmem lazım :) teşekkürler öneriniz için