cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds Kulakliklarda Full Ses

(Topic created on: 01-12-2022 01:46 PM)
337 Views
MstfNr
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sayın arkadaşlar Kulakliklarda standart sesin üstüne çıkmak istiyorsanız 

1.Werable uygulamasimdan dokunma kontrollerini sağ kulaklığı ses arttır seçin
2. Uygulamadan çıkıp, Müzik açın sağ kulaklığa ses yükselmesi için basılı tutun. Ve sesin yükseldiğini farkedeceksiniz.
Not: Bir çok arkadaşımız bilmediği için hatırlatmak için yazdım bilenlerde beğensin lütfen 🙏 
8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bilgi için teşekkürler bazı kişiler bilmiyor olabilir .
GokhanTurgut
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sonra sağır olmayalım hocam 😂😂😂

Şaka bir yana bilgi için teşekkürler.
Giyilebilir Cihazlar
Hiçbir şekilde standard en üst volume değerinizin üzerinde ses alamazsınız... sağlık standartları sebebiyle sanırım 2010 dan beri üst limit var tüm kulaklıklar için. Bunu yapabilen bir tek uygulama var o da Google Sound Amplifier. Bunun da amacı aslında engelli bireyler için ve ses kaydında ki gürültüyü temizlemek için... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.accessibility.soundamplifier
0 Likes
MstfNr
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Muhalefet olmak için yazdınız belliki kullanmiyorsunuz kulaklık kullansaydiniz ne demek istediğimi anlardiniz
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Müdür bilmediğim konuda yazmam, şu anda kulağımda Buds Pro var, elimde S20 Plus ve Z Flip var .. her iki telefonda da denedim yazdım... yüksek ve doygun ses benim de beklentim. Ayrıca müzisyenim... sadece yanlış yönlendirme olmaması için bilgilendirme yaptım... Muhalefet olmak gibi bir derdim olmaz. Sevgiler selamlar
0 Likes
MstfNr
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Telefondan yükseltince sesi bu kadar sanıyordum ama dediğim gibi yapınca seste acayip artma oldu şimdi inanmazsın da sen neyse bosver yapanlar zaten görecek artı bana Bi faydası olmayacak sadece bilgi verdim
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığı kulağına bastırdığın için yüksek hissetmiş olmayasın 😊
0 Likes
GokmenCeylan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Onun yerine wavelet indir kullandığın kulaklığa göre ayar yap sesi dolbyden daha iyi arttırıyor ve düzeltiyor. Ek olarak Viper4anın geliştiricileri yaptı bu uygulamayı da rootsuz cihazlarda da çalışıyor ve play storeda var.
0 Likes