cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 temizleme

(Topic created on: 09-30-2024 05:49 PM)
245 Views
YunusS22
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar,

Buds 3 kulaklığın ucundaki o siyah kısmın delikleri kapandı ve ses ciddi bozulmaya başladı bunu temizlemem gerek ancak kürdanla temizlesem içine gidip daha kötü olur diye düşünüyorum. Nasıl temizleyeceğime dair bir fikrim yok bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

İyi forumlar
9 Comments
burchina21fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Çok ince iğneler var kıl gibi onunla cekerek yaparsanız cikabilir ama yinede içinde az kalır..kalanda pek zararı olmaz..valla ben diş fırçasıyla yapiyorum artık icine giden gidiyor şu ana kadar bişey olmadı.. bazıları sakız diyor ama onuda itince sonuçta pisliği de itiyorsun..
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam toplu iğne deneyeyim o zaman
0 Likes
Neslymoon
Beginner Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Denemedim ama cok amacli fircalar var kulaklik temizlemek icin. Belki alip denenebilir.
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
En son bunu denicem sanırım
0 Likes
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Geçenlerde patafix tarzı yapışkanlarla temizleyenleri görmüştüm ama delikleri gerçekten çok küçük işe yarar mı bilmiyorum açıkcası sanmıyorum da. Silikonumsu çift taraflı bantlarla da deneyebilirsiniz ağda görevi görür bence 😊
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam kafayı yicem kağıt kıvırdım kürdan kırdım her şeyi denedim çıkartamıyorum
0 Likes
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bence çok zorlamaktansa servisten yardım almak daha makul bir seçenek onların bunları temizleyecek ekipmanları vardır mutlaka
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bulunduğum şehirde servis yok Ankara'ya kargolamam gerekiyor bununla da çok uğraşmak istemiyorum
0 Likes
YunusS22
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kullanım kılavuzunu okudum yumuşak uçlu fırça yazıp resimde diş fırçası koymuşlardı bir de onu deneyeceğim
0 Likes