cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro güncelleme ve dışa ses verme sorunu

(Topic created on: 08-22-2024 06:47 PM)
315 Views
Levent7
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba, buds 3 pro sahipleri lütfen yazabilir mi? Benim kulaklıkta dışarı bariz ses veriyor. Sizin kulaklıklarda da en yüksek seslerde ayni sorun mevcut mu?

Ayrıca hem samsung telefonumdan hem de bilgisayar uygulamasından da bağlanıp denememe rağmen kulaklığıma güncelleme gelmiyor. Neden anlamıyorum müşteri hizmetleri telefonumun rootlu olmasından kaynaklı diyor ama root ile kulaklık güncellemesinin alakası yok.
4 Comments
RAMOBİLEA32
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Benim cihazımda rotlu buds plus kullanıcısıyım ve gayet te güncellendim her hangi bi problemim yok
Rootla alakası yoktur
Levent7
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bence de rootla alakası yok hocam. Müşteri hizmetleri telefonla birlikte göndermeniz gerekir diye saçmalık uyduruyor. Roottan kaynaklı olsa güncelleme denetimini hiç yapmaz kulaklık anlamadım gitti. Kullanıcılar da yorum yazmıyor dışarı ses verme ile ilgili.
RAMOBİLEA32
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Cihazıma Android 13 bile gelmiş fakat cihazım yurt dışından alındığı için farklı bir biçimde rootla kayıt yapıldı buna rağmen kullaklık güncelleyebildim
Wear ın kendisi en güncelmi güncel değilse indirin öbür türlü herhangi bi neden bilemiyorum
Wear dan kulaklıklarınızı sıfırlayıp tekrar bağlanın bu düzeltebilir .
0 Likes
Levent7
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Denedim hocam olmuyor 1 hafta daha bekleyeceğim olmazsa servise göndereceğim.