cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Pro yanık kokusu ve sol kulaklıkta cızırtı var gibi

(Topic created on: Monday)
107 Views
BL-Hunter
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Cihazı alalı daha ay olmadı, kulaklıklarda ve kutusunda yanık kokusu var. Herhangi bir titreşim oluncada sağ kulaklıkta bir cızırtı gibi birşey sallanıyormuş gibi oluyor yüzde 75 ve üstü ses seviyesinde bu sorun olmuyor birde uzun süre kullanmayınca bu cızırtı sorunu olmuyor. Aşağıda sorularımı belirttim cevaplayan veya ilgilenen bütün herkese şimdiden teşekkür ederim 😄 ❤️

1- Cihazı değiştireyim'mi ?
2- Böyle kullansam birşey olur'mu ?
3- Bu sorunlar kronikmi ?

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Benim buds 3 te de sol kulaklıkta nadiren "pftt" diye bi ses geliyo sanki içine hava dolmuşta aniden o hava dışarı fırlamış gibi
Bende bu sorunun çözümünü bulamadım
Sadece sol kulaklık yapıyo aldığım günden beri

View solution in context

Solution
ASLAN37
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sakın kullanma içlerinde lipo var. Allah muhafaza kısa devrede kulagında patlar. Hemen kullanmayı bırakın. Şikayetinizi belirtin. Değişim olacaktır.

View solution in context

14 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Benim buds 3 te de sol kulaklıkta nadiren "pftt" diye bi ses geliyo sanki içine hava dolmuşta aniden o hava dışarı fırlamış gibi
Bende bu sorunun çözümünü bulamadım
Sadece sol kulaklık yapıyo aldığım günden beri
BL-Hunter
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Değiştirmeyi düşünüyormusunuz birde yanık kokusu veya dikkat çeken bir koku varmı sizdede ?
Giyilebilir Cihazlar
Değiştirmeyi düşünmüyorum ve de kokuyla alakalı bi sorun yasamadım henüz
BL-Hunter
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben aldığım mağazaya götürüp değişim talep edeyim en iyisi yeni cihazı alırsam inşAllah sizede geri dönüş yaparım bu sol kulaklık kronik olup olmadığını desteğiniz ve yorumunuz için teşekkür ederim Allaha emanet olun ❤️
Giyilebilir Cihazlar
En mantıklısı. Asıl ben teşekkür ederim ilginiz için :3
Solution
ASLAN37
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sakın kullanma içlerinde lipo var. Allah muhafaza kısa devrede kulagında patlar. Hemen kullanmayı bırakın. Şikayetinizi belirtin. Değişim olacaktır.
BL-Hunter
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Aldığım mağazaya götürüp belirteyim o zaman hocam, teşekkür ederim geri dönüşünüz için ❤️
ASLAN37
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Elektronikçiyim kardeşim. Sakın kullanma götür ver.😊
BL-Hunter
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
EyvAllah yarın ilk iş bunu hallederim. Tekrardan yardım için teşekkür ederim.