- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago
(Last edited
2 weeks ago
by
Turuncu
) in
26 Aralık 2024 tarihinde Turkcell bayisinden aldığım Buds 3 Pro cihazımla, 16 Mart 2025 tarihine kadar deyim yerindeyse güle oynaya, oldukça güzel ve keyifli zaman geçirdim. Ancak bu süreçte maalesef olumlu deneyimlerim olduğu kadar bir o kadar da olumsuz deneyimlerim oldu.
İlk aldığım haftalarda cihazla ilgili oldukça pozitif bir gönderi paylaşmıştım. Ses kalitesi, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla gerçekten premium bir cihaz olduğunu açıkça gösteriyordu. Fakat bu paylaşımımdan sonraki haftalarda, önce sol kulaklığın şarj almaması, ardından sağ kulaklığın da bu soruna eşlik etmesi gibi can sıkıcı durumlarla karşılaştım. Üstelik bağlantı kopması sorunu da giderek artmaya başlamıştı. 16 Mart tarihinde ise yaşadığım sorunlar zirveye ulaştı ve beni doğrudan Samsung müşteri temsilcisi ile görüşmeye yöneltti. Görüşme esnasında iki defa cihazı sıfırlayıp uygulamayı yeniden yüklememe rağmen sorunlarda herhangi bir iyileşme olmadı. Bunun üzerine Ankara'daki, Samsung'un anlaşmalı teknik servisi olan BDH'ye cihazımı gönderdim.
Teknik servise gönderdikten 3 gün sonra bana cihazın kronik bir sorun yaşadığını belirttiler ve yeni cihaz teklifinde bulundular. Ben de bu teklifi kabul ettim, zira Buds 3 Pro'nun daha önce kronik problemler nedeniyle toplatıldığını ve düzeltilmiş, güncel modellerin dağıtıldığını biliyordum. Muhtemelen benim satın aldığım cihaz da o kusurlu ilk partilerden biriydi. Servisin elinde gümüş renk stokta olmadığı için yaklaşık bir ay beklemek durumunda kaldım.
Bugün sabah saatlerinde nihayet yeni cihazım elime ulaştı. Aslında henüz yorum yapmak için biraz erken, fakat ilk izlenim olarak kulaklığın şarj ve bağlantı sorunlarının giderilmiş olduğunu gözlemledim. İlerleyen zamanlarda tekrar benzer sorunların ortaya çıkmayacağına inanıyorum. Ne de olsa her şey zamanla gerçek kusurunu gösterir. Umarım bundan sonra servis süreçleriyle uğraşmak zorunda kalmam.
- Tags:
- Buds3Pro
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink