Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba, son gelen one ui 7 guncellemesinden sonra telefonumun şarjının çabuk bitmesinden şikayetçiyi olduğum için telefonun ayarlarını sıfırladım.... View Post
Watch FE aldım sizce ekran koruyucu da takayım mı? Daha önceden huawei band 7 kullandım ekran koruyucusu yoktu duvara dolaba çok çarptım ama bir şeyi... View Post
Google Pixel Watch saatleri için Android 15 tabanlı Wear OS 5.1'i yayınlamış. Samsung tarafından ise daha bir ses yok. Wear OS 6 Android 16 ile... View Post
İyi günler arkadaşlar geçenlerde bdh'a samsung buds 2 kulaklığımı garanti için göndermiştim dün bdh'a baktığımda... View Post
Galaxy watch 6 classic saatim var fit 3 te almayı düşünüyom alınırmı, kullanan arkdaşlar söylerse sevinrm View Post
eylül 2024 tarihinde samsung galaxy watch 6 classic (43mm) siyah akıllı saat almıştım ve bugün ana ekran tuşu bozuldu bende aldığım teknosa mağazasına... View Post
Günlerdir telefonun sıkıntıları ile uğraşmak yetmiyormuş gibi birde saatinin saçmalıkları ile uğraşıyorum aranızda watch 7 kullanıp boyle bir sorun... View Post
Merhaba arkadaşlar. Sanırım saat üzerinden S Wallet ile ödeme yapmayı kaldırmışlar. Sebebi nedir acaba? View Post
Merhaba burası için alakasız olabilir ancak bilgisi deneyimi olan varda yanıtlarsa çok sevinirim.. Trendyol üzerinden satıcı da Trendyol olan Galaxy... View Post
User | Likes Count |
---|---|
65 | |
64 | |
38 | |
33 | |
26 |
User | Count |
---|---|
7 | |
4 | |
3 | |