cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 pro

(Topic created on: 12-06-2023 02:11 PM)
226 Views
MCT01
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar buds 2 pro almayı düsünuyorum. Hem müzik hem görüşme amacıyla kullanacagım. Mıkrofon performansı o yüzden benim icin önemli. Ses performansı olarak cok övülen bir kulaklik fakat mikrofon icin aynı şey gecerli mi özellikle gürültülü ortamlarda konusurken sesi karsı tarafa nasıl iletiliyor. Huawei freebuds pro 2 ile arasında kaldım hangisini önerirsiniz

12 Comments
Gfk6182
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Asla tavsiye etmem pişmanlıktan başka bir şey değil
0 Likes
roofdoor
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
niye ?
0 Likes
MCT01
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Peki müzik ve mikrofon olarak onerebileceginiz bir tws kulaklik var mı butce sorunum pek yok
0 Likes
Gfk6182
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Huweai yi öneriyorlar bende ona bakıcam
0 Likes
MCT01
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Huawei kulaklıklardan tam performans alabilmek icin huawei telefona ihtiyac yoktur umarım
0 Likes
Gfk6182
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bildiğim kadarıyla yok
0 Likes
Gfk6182
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ben aldım alalı 3 ayda bir servise yolluyorum sözde sorunu çözüyorlar ama 3 sonra yine serviste alıyoruz yolu1.5 sene de 4 kez aynı arızadan servise gitti
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Mikrofon performansı güzel. Telefonda konuşurken kulaklık olduğu anlaşılmıyor bile.
GkNU
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende kullanıyorum Mart 2023 te aldım Haziran da bozuldu. Haziranda serviste değiştirildi. Ekimde yine bozuldu yine değiştirildi. Haziranda gelen güncelleme ile ortam sesi seviyesi azaldı. Almayın tavsiye etmiyorum. Ayrıca kulaklık başlığı çıkarırken yırtıldı hiçbir yerde başlık satışıda olmadığı için yırtık kullandım.