cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 Pro

(Topic created on: 08-26-2023 12:05 AM)
460 Views
emirsss
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, 1 hafta önce almış olduğum buds2 pro ürününde mikrofonda sıkıntı yaşamaktayım. Telefon görüşmelerimde arkadan sürekli bir ses vererek benim sesimi yutmasına neden oluyor. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Cihazı iade mi etmeliyim servise mi göndermeliyim? Çok can sıkıyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
emirsss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam, o zaman benim cihaz sorunlu. Yarın aldığım yere bi uğrayayım. Sanırım servise gönderirler. Servis gazabı çekmeyiz umarım 🙏. Teşekkür ederim yorumunuz için.

View solution in context

7 Comments
_KR0N0S_
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum öyle bir sıkıntı yaşamadım,ayarlardan arama yaparken sesi netleştir özelliğini aktif ettiniz mi?
emirsss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yok hayır, aktif etmedim. Fazla şarj yiyiyor diye bulaşmak istemedim hiç.
emirsss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ses kaydedici bu şekilde, arkada sanki aşırı bir rüzgar varmış gibi sürekli ses var.Screenshot_20230826_002442_Voice Recorder.jpg
özcansksks
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Normal değil hocam, bende aynı modeli kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Hatta aradığım kişilere soruyorum sesim nasıl diye, telefondan konuştuğumu sanıyorlar gayet net gidiyor sesim.
Solution
emirsss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Anladım hocam, o zaman benim cihaz sorunlu. Yarın aldığım yere bi uğrayayım. Sanırım servise gönderirler. Servis gazabı çekmeyiz umarım 🙏. Teşekkür ederim yorumunuz için.
özcansksks
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Sorun olacağını sanmam samsung aksesuarda tamir işlemi yapmıyor direkt yenisi ile değiştiriyor zaten. Bende gecen yıl watch 4ü servise vermiştim kasada falan çizik olmasına rağmen yenisi ile değiştirdiler. Ama uğraşmak istemezseniz de satın alındıktan 14 iş günü içinde faturanızla birlikte koşulsuz şartsız iade edebilme hakkınız var.
emirsss
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bugün şans eseri mediamarkte uğradım da. Kulaklıklarda iade alamadıklarını söylediler. Hijyen açısından dolayıymış. Servise gönderiliyormuş, servis onay verirse para iadesi yapılıyormuş gibisinden. Bakalım yarın olsun gidip gösteririm artık.