cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bluetooth kulaklık tavsiye!!!!

(Topic created on: 3 weeks ago)
92 Views
s24_s23fe
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 3 nasıl bir kulaklık kullananlar yardımcı olursa sevinirim 

7 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro mükemmel 2 tane var elimde
s24_s23fe
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Mikrofon kalitesi nasıl?
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Piyasa daki cogu kulaklık tan acık ara onde ama düz 3 model de nasıl orası bilemem tabi
Cankxn
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ben de var şu an airpods 4 anc ile kullanmaya çalıştım başka ekosistemden dolayı telefonla konuşurken sesim çok uzaktan gidiyordu ve karşı tarafin sesi çok kısık geliyordu buds ile kullanıyorum kulaktan düşecek gibi bir hissiyatı var ama düşmedi hiç 1 aydır kullanıyorum gürültü engelleyici mikrofonlar Apple gibi güzel çalışmıyor ama yeter parasına göre gürültü engelleyici özellik açıkken sesi çok iyi iletmiyor karşıya kapalı ikende biraz az iletiyor kutuya koyarken cihazı airpodslar kadar rahat değil yani tık diye yerine oturmuyor elinizin alışması gerekiyor
s24_s23fe
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Samsung s24 ve s23 fe kullanıyorum
Tyhan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Pro olmayan modelini kullandım. Açıkçası hiç beğenmedim. Dokunuş kontrolleri tam bir çile. Örnek veriyorum size, yemek yerken kulaklıkla haber dinliyorum ben ve ellerim yağlanıyor. Şöyle elimin tersiyle videoyu durdurup veya tekrar başlatırım. Buds 2 Pro'da bu durum muazzam çalışıyor. Ama Buds 3 tarafında çubuğu sıkıştır veya çubuğu okşa derken çileden çıkıyorum. Duruyor kenarda kullanmıyorum. Bir de kulağımdan düşüpduruyor kulaklık. Tabii bu kulak yapısıyla alakalı. Herkeste aynı olmaz.
s24_s23fe
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Jbl nasıl sizce?