Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Merhaba. Watch Ultra ile Google asistan kullanan varmı veya güncelleme ile asistan faaliyet oldu mu ? Benim Ultra yı sattım. 6 Classic ile sorunsuz... View Post
Galaxy buds 3 sürekli dışarı sesi içeri verme modunda nasıl kapatabilirim anc moduna geçebilirim View Post
Uzun zamandır almayı planlıyorum ancak fiyatı biraz tuzlu gibi. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yapsın lütfen. View Post
Buds 2 kulağımda takılı iken telefon görüşmesi sırasında sürekli kopuyor, inaktiflik süresi yüzünden koptuğunu biliyorum ancak bu kopmayı nasıl... View Post
Ben aktif olarak Watch 5 kullanmaktayım. One UI 6.1 vardı sanırım en son sürüm işte. Fakat cihaz kasıyor takılma falan yapıyor geçiş yaparken... View Post
arkadaşlar telefonum açıkken saatime bildirim gelmesini istemiyorum galaxy weardan telefon kullanımda olmadığında uyarıları göster seçeneği açık fakat... View Post
Merhabalar. Sol kulağım sağır olduğundan dolayı 1 yıldır kullandığım kulaklıkta bir sorun olduğuna dair bi fikrim yoktu. Bugün arkadaşımla müzik... View Post
Yüzerken turuncu kordon daha hoş olur diye düşündüm ama hicbir yerde yok. Az önce samsung çalışanı ile konuştum. Temmuzda watch ultra 2... View Post
Buds 2 kulaklık ile bir süre telefonla konuştuktan sonra birden karşı taraf sesin boğuk geldiğini söylüyor. Kulaklığı kutuya koyup tekrar alınca... View Post
Selamlar. Şimdi bu Galaxy Watch'larda el kol hareketleriyle bir şeyleri kontrol edebiliyoruz hani bu sadece Samsung uygulamaları için mi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
123 | |
69 | |
64 | |
58 | |
38 |
User | Count |
---|---|
7 | |
4 | |
3 | |