cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

BUDS 3 HATALI SERİ NASIL ANLAŞILIR

(Topic created on: 04-12-2025 09:55 PM)
215 Views
jhon_constantine
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

İlk üretimlerde sorun varmış internetten alıcam ama nasıl anlaşılır sorunca hepsi aynı diyor satıcılar bunun bir yolu varmı teşekkür ederim

15 Comments
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam buds 3 ler de ilk çıktığında hatalılar vardı onlarda toplatıldı zaten diye biliyorum. Bende şuan 3 pro var ilk çıktığında silikon falan yırtılıyo diyolardı ben ekimde aldım bi sorun yaşamadım. Bir de ilk zamanlarında bende kutuya koyunca şarj olmuyor diye uyarı veriyordu kulaklık ama aralık ayından beri hiç öyle bir bildirimle karşılaşmadım. Galiba yazılımsaldı onuda güncelleme ile düzelttiler. Sadece alırken güvenilir bir sayfadan alın sorun yaşamazsınız.
Giyilebilir Cihazlar
Hocam tavsiye ediceğiniz güvenilir bir site satıcı varmı ayrıca memnunmusunuz kulaklıktan kullanım süresi olsun silikon kalitesi malzeme kalitesi nasıl teşekkür ederim
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben sesinden falan çok memnunum, şarjıda iyi gidiyor kutudan çıkarıp kulağıma taktığımda eğer yüksek sesteyse 4-5 saat gidiyor sonra kutusan koyup şarjı dolunca 2-3 defa aynı döngüde götürüyor. Ellerimi falan kullanmadan söyleyerek müzik durdurma atlama, ses kısma arttırma gibi özellikleride çok hoşuma gidiyor. Telefon konuşmaları sırasında da hiç sorun yaşamadım hem ben sesi rahatça duyuyorum hem sesimi karşı tarafa temiz aktarıyor. +Dışarda yağmur-kar yağarken falanda kullandım hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım banamısın demedi. Ben bide hepsiburada dan kutusu zarar görmesin diye böyle kılıf almıştım. Gayet memnunum kısacası tavsiye ederim.IOgD0Qyowb.jpgE7V5VVOYoD.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hatalı da olsa sorun olmuyor servisleri değiştiyor

Benim hatalıydı değişim sağlandı sonra gelen ürün dü hatalıydı onu 2 hafta sonra servise götürdüm ve oda değişti

Şuan ki kullandığım buds 3 pro sağlam sorunsuz bir şekilde kullanıyorum 😊
MehmetAyten
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Samsung tercih edecekseniz, Hepsiburada üzerinden satın almanız sorunsuz bir iade süreci sunacağından tavsiye edilir. Kişisel deneyimimde, Samsung Buds ve Buds3 Pro'nun ses kalitesi beklentilerimi karşılamadı; Buds modelini hediye ettim, Buds3 Pro'yu ise Hepsiburada aracılığıyla iade ettim. Müzik önceliğiniz ise, Apple AirPods 2 Pro veya AirPods 4 modellerini değerlendirmenizi öneririm. AirPods 4 kullanıcısı olarak, ses kalitesinden son derece memnunum. Telefonum Samsung S24 Ultra.
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar

Hocam ilk link samsung un kendi mağazı ama orası biraz daha pahalıya satıyor. 2. link hepsiburada kendi satıyor orası da güvenilir. 3. linkte kulaklığı alırsanız benim aldığım kılıfın linki yanında temizlik kiti de gönderiyorlar. Kulaklığı-telefonu temizlemek için iyi oluyor.

Satıcılar:
Samsung Shop
https://www.samsung.com/tr/audio-sound/galaxy-buds/galaxy-buds3-pro-silver-sm-r630nzaatur/

Hepsiburada
https://app.hb.biz/EwtVVqOIBIVW

Kulaklık için kılıf:
https://ty.gl/jnyzx26w8q981
Giyilebilir Cihazlar
Hocam trendyolda 5400 tl ye satılıyor ama fiyat bu kadar düşük olunca şüpeleniyor insan sizce trentyoldan da alınırmı
0 Likes
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bende gördümde bilemedim, yorumlarına falan bakın güvendiğiniz yerden sipariş verin. Ben genellikle hepsiburada dan alıyorum daha güvenli hissediyorum. Yinede siz bilirsiniz.
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hocam hayırlı olsun kulaklığı hepsiburada dan almışsınız.
0 Likes